Elérhetőségeink
Klsz Szolgáltató Kft.
7632 Pécs, Fellbach u. 18.
 
Telefon: 06-72/526-961
Fax: 06-72/526-962
Mobil: +36-30/9369-123
 
Ügyfélfogadási idő
Hétfő 9.00 - 16.00
Kedd 9.00 - 16.00
Szerda Zárva
Csütörtök 9.00 - 16.00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Ebédidő 12.00 - 13.00
2021. május 15. szombat
Tevékenység címke
Társasházkezelés
Társasházkezelő
Közösképviselet
Közösképviselő
Ingatlankezelés
Astronet
Havi horoszkóp 2021. május 1-31.

Gyorsmenü:

 

Bak
Havi horoszkóp 2021. május 1-31.

Kiemelkedő most az életedben a romantika és a kreativitás területe. Az önkifejezés iránti igényed erős, ami jelenthet művészi törekvéseket is. Talán ez azt jelenti, hogy a szeretett dolgot az élet munkává alakítja. A bolygók gyermekvállalást is jeleznek, úgyhogy ha a családalapítás szakaszában jársz, most teljes lehet a boldogságod! Egyébként is nyitottabbá válsz a játékra és az örömre, ez a Bika Újhold ajándéka. A Szaturnusz hamarosan megkezdi retrográd mozgását, ez kilenc hónap éppen egy baba születése...

 

Bika
Havi horoszkóp 2021. május 1-31.

A Bika újhold és az Uránusz-Szaturnusz fényszöge azt mutatja, hogy talán pályamódosítást tervezel, mert nem egészen úgy alakultak eddig az ügyeid, ahogy tervezted. Lehet, hogy a pénz is az oka, legalábbis az Ikrekben lévő Merkúr és Vénusz erre utal. Nyugalom, rövidesen jobbra fordulnak a dolgaid, de nem most azonnal, mert a Nyilas telihold sem hozza a várt összeget.

 

Halak
Havi horoszkóp 2021. május 1-31.

Új fordulat adódhat a tágabb rokonsággal kapcsoltban, vagy az ismerősi körödben lehetnek fejlemények, amik érintenek téged is. Elképzelhető az is, hogy úgy döntesz, tovább képzed magad. A bolygók szerint jól teszed, sikert jeleznek ezen a területen. Május közepén belép a Jupiter a jegyedbe: ez egy nagyon szerencsés időszakot jelez, és nem kell megdolgoznod a sikerért!

 

Ikrek
Havi horoszkóp 2021. május 1-31.

Rendkívül nagy szükséged van arra, hogy egyedül legyél, visszahúzódj, és a lelki életedre koncentrálj. Megérett az idő valamilyen önvizsgálatra vagy az elfojtott érzelmek kezelésére. Ez most nem a cselekvés ideje, hanem az álmok, az ihlet, a feltöltődés időszaka. Szerencsére a Vénusz és a Merkúr segít átjutni ezen a nehezebb időszakon. A Hónap végi Telihold akár egy új partner megismerését is hozhatja, de ne ugorj fejest a kapcsolatba, hagyj időt arra, hogy alaposan megismerjétek egymást!

 

Kos
Havi horoszkóp 2021. május 1-31.

A májusi horoszkóp szerint ez a hónap leginkább a pénzről fog szólni. A Bika-újhold miatt kicsit másképp, új módon közelítesz a pénzügyekhez, ami hosszú távon az anyagiak fellendüléséhez vezet. Elképzelhető, hogy plusz munkát is vállalsz. A hónap vége felé a Nyilas Teliholdnál sajnos nagy csalódás ér, rosszindulatú pletykálkodás lehet az oka, ami még a családi kapcsolatokban is képes vihart kavarni. Bízz magadban, túljutsz majd ezen a válságon!

 

Mérleg
Havi horoszkóp 2021. május 1-31.

Lelkileg a mély önvizsgákat és az érzelmi katarzis ideje jön el, olyan felismeréseid lehetnek, amelyek – bár intenzívek és fájdalmasak is lehetnek -, mindenképpen a a fejlődésedet szolgálják. A hatalom és az irányítás kérdéseivel kapcsolatos sötét félelmek és mély érzelmek felszínre kerülhetnek. A gyakorlati dolgokat tekintve változnak a közös pénzügyekkel, nyugdíjakkal, adókkal, kölcsönökkel és jelzálogkölcsönökkel való ügyleteid. Ez jó alkalom lehet olyan tervek kidolgozására, amelyek nagyobb biztonságot nyújtanak neked és szeretteidnek.

 

Nyilas
Havi horoszkóp 2021. május 1-31.

Remek hónap elébe nézel, amikor végre lesz egy kis időd önmagaddal is foglalkozni. Új szokásokat alakíthatsz ki, amik jobbá teszik a közérzetedet, az is lehet, hogy életmódváltásba kezdesz. A kollégákkal való kapcsolatod is javul, ah volt bármi gond ezen a területen, akkor sikerül azt tisztázni. A hónap végén a Nyilas-telihold új párt hozhat neked!

 

Oroszlán
Havi horoszkóp 2021. május 1-31.

A Bika újhold miatt többre vágysz: több felelősséget, pénzt a munkádban, előléptetést, vagy a magánéletedben nagyobb mozgásteret. Jelentős lehetőségeid lesznek a továbblépésre, de ehhez fontos tisztázni, hogy mire is vágysz valójában. Lelkileg is teljes mértékben azonosulni tudsz a céljaiddal? Nagyon fontos, hogy ne csak anyagi szempontból érje meg a döntésed. A bolygók szinte mindent lehetővé tesznek a számodra, a döntés a te kezedben van!

 

Rák
Havi horoszkóp 2021. május 1-31.

A jövőbeli terveid kerülnek a fókuszba, elképzelhető, hogy újratervezed az életed, és remek ötleteid lesznek! Most az energiáid kifelé áramolnak, és bár egyébként is segítőkész természet vagy, most igazán önzetlenül segítesz másoknak. Vezető szerepet tölthetsz be egy közösségben, de ezzel kapcsolatban sajnos támadásokra, furkálódásra is számíthatsz.

 

Skorpió
Havi horoszkóp 2021. május 1-31.

Az Újhold új kezdetet jelent egy fontos személlyel - legyen az üzleti vagy romantikus. Új partnerség állhat a láthatáron, vagy új szerződésre lehet szükséged. A lehetőségek közé tartozik a vállalkozás létrehozása valakivel, az összeköltözés, a nagyobb kölcsönös szeretet és tisztelet, de a párkapcsolat befejezése is, hogy helyet teremtsen egy új személy számára. A retrográd Plútó is a megújulás előszelét jelenti.

 

Szűz
Havi horoszkóp 2021. május 1-31.

Spirituálisan nyitottabbá válsz a következő időszakban, és a tudás iránti vágyad a filozófia vagy a vallás területeire vezethet. Ez a Bika újholdnak köszönhető. Tágul a látóköröd, ez pedig mindenféle kapcsolatodat könnyedebbé teszi, mert most sokkal elfogadóbb és nyitottabb vagy. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennél hű az elveidhez, csak könnyebben befogadsz más perspektívákat is. Magaddal szemben is megbocsájtóbb vagy, közelebb kerülsz a lelki békéhez. Remek hónap elébe nézel, izgalmas ismeretségekkel, ami a Jupiter ajándéka a hetedik életterületeden.

 

Vízöntő
Havi horoszkóp 2021. május 1-31.

Az Újhold az otthonra, a családra vagy az otthoni élethelyzetre összpontosítja energiáit. Tervezel költözését, javítását vagy felújítását? A munka és a magánélet jobb egyensúlya kezd kialakulni. Érdemes több időt tölteni a családoddal, és nyitni a mély érzelmek iránt. A megérzéseid is erősebbek ebben az időszakban. Az összetartozás érzése elmélyül, amikor kapcsolódsz a múltadhoz, gyökereidhez.

 
Impresszum Klsz Szolgáltató Kft. Az oldal tetejére
Jogok 7632 Pécs, Fellbach u. 18. Oldaltérkép
Beállítás kezdőlapnak Minden jog fenntartva! - © 2007-2021. - Klsz Szolgáltató Kft.