Elérhetőségeink
Klsz Szolgáltató Kft.
7632 Pécs, Fellbach u. 18.
 
Telefon: 06-72/526-961
Fax: 06-72/526-962
Mobil: +36-30/9369-123
 
Ügyfélfogadási idő
Hétfő 9.00 - 16.00
Kedd 9.00 - 16.00
Szerda Zárva
Csütörtök 9.00 - 16.00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Ebédidő 12.00 - 13.00
2018. november 21. szerda
Tevékenység címke
Társasházkezelés
Társasházkezelő
Közösképviselet
Közösképviselő
Ingatlankezelés
Astronet
Havi horoszkóp 2018. november 1-30.

Gyorsmenü:

 

Bak
Havi horoszkóp 2018. november 1-30.

Ez a hónap eléggé nehéznek látszik, sok erőt és kitartást követel öntől, de szerencsére ezt megadja a Szaturnusz és a Plútó is a Bak jegyében. A Jupiter jegyet vált, és a Nyilas jegyében folytatja útját. Muszáj lesz saját magát lelkesítenie. Bízzon önmagában, hiszen ön mindent meg tud csinálni! November 15-től a Mars is jegyet vált, átlép a Halak jegyébe, ez pedig erősíteni fogja önt.

 

Bika
Havi horoszkóp 2018. november 1-30.

A Merkúr kedvezőtlen fényszögben áll a Bika jegyéhez képest, és november 17-től hátráló mozgásba kezd. Ez nem előnyös helyzet az ön számára, jobb ilyenkor a háttérben maradni. A Vénusz is kedvezőtlen helyzetben áll. Ám a Plútó sok segítséget tud önnek adni a Bak jegyéből. Öröklött képességeivel most sokra mehet! Egy kiadós baráti beszélgetés is sokat segíthet abban, hogy visszatérjen az életkedve. Találhat magának egy új hobbit, amiben végre örömét leli.

 

Halak
Havi horoszkóp 2018. november 1-30.

A Jupiter november 8-án jegyet vált, és ez nem tesz jót önnek. A Merkúr is kedvezőtlen helyzetben van, a Mars pedig csak november 16-án lép a Halak jegyébe. Úgy érezheti, mintha egy kicsit a feje tetejére állna a világ ön körül. Egyre zavaróbbnak találja például az önhöz közel állók viselkedését. Nagy szüksége lenne egy kis csendes elvonulásra! Komoly nehézségei adódhatnak, és ezeket csak akkor tudja leküzdeni, ha képes kompromisszumot kötni, és együttműködni másokkal.

 

Ikrek
Havi horoszkóp 2018. november 1-30.

A Vénusz a Mérleg jegyében áll: ez biztosítja a tiszta kapcsolat boldogságát. Egy zavaró tényező mégis lehetséges, ha találkozókkal zsúfolja tele a napjait, ahelyett, hogy a kedvesével lenne. Kaphat egy érdekes telefonhívást, ennek hatására teljesen más szemmel fogja látni a pénzügyi helyzetét. November közepétől érdemes jobban figyelni az egészségére. A Mars jegyet vált, a Halak jegyében folytatja útját, arra figyelmezteti önt, hogy többet kellene pihennie, aludnia.

 

Kos
Havi horoszkóp 2018. november 1-30.

Nyugodtan nézzen körbe, és be kell látnia, hogy nagyszerű kilátások várják. Találkozhat valakivel, akinek egészen más személyiség, mint ön, és aki valóban boldoggá teheti önt. Akár házasság is lehet a kapcsolatból! A Mars a hónap közepén jegyet vált, és a Halak jegyében folytatja útját. Próbáljon meg a középúton járni. Gondoskodjon a nyugalmáról, igyekezzen naponta negyedórát legalább jógázni, ez sokat segíthet.

 

Mérleg
Havi horoszkóp 2018. november 1-30.

November 16-ig minden úgy történhet, ahogyan ön elképzelte, sikeres lesz a munkahelyén és a szerelemben is. Karrierjében nagy léptékkel haladhat előre, bele kellene adnia minden tudását ebbe. A szerelem is meglehetősen szenvedélyesnek látszik. A Vénusz, a 2018-as év uralkodó bolygója a Mérleg jegyében áll. Sok lehetőséget kap párkapcsolatát megjavítani, harmonikussá tenni.

 

Nyilas
Havi horoszkóp 2018. november 1-30.

November 8-án a Jupiter végre belép az ön jegyébe: nagyon szerencsés időszak veszi kezdetét ezzel a nappal. Innentől kezdve akár a karrierjében, akár emberi kapcsolataiban jelentős lépéseket tehet előre. Új ötletek jutnak eszébe, és komoly kapcsolatokat létesíthet, melyből előnyökre tehet szert!

 

Oroszlán
Havi horoszkóp 2018. november 1-30.

A Vénusz nagyon sokáig áll a Mérleg jegyében, bármilyen őszies is az időjárás, az ön szívében tavasz lesz. Ha ön még egyedülálló, találkozhat valakivel: ebből a kapcsolatból akár még eljegyzés is lehet. Fortuna is önre mosolyog, a hivatásában kiváló kilátásai vannak, ebben a Merkúr és a Jupiter segítik.

 

Rák
Havi horoszkóp 2018. november 1-30.

Fontos, hogy meggondoltabb váljon. A Jupiter november 8-án átlép a Nyilas jegyébe, és a Vénusz sem áll túl kedvezően. Ha már elromlott a párkapcsolata, azt nagyon nehéz lesz helyrehozni. Hatalmi harcokat kell vívnia, sőt a szakítás lehetősége is ott lebeg a levegőben. Hivatásában sem mennek simán a dolgok, több gátló tényező is akadályozhatja. Most ne hozzon fontos döntéseket, és maradjon következetes. Immunrendszerét muszáj lenne erősíteni, vásároljon vitaminokat.

 

Skorpió
Havi horoszkóp 2018. november 1-30.

A Mars és a Vénusz kedvezőtlen helyzetben áll. Már akkor is boldognak érezheti majd magát, ha nem értik félre, és elkerülheti a veszekedéseket. Karrierje szempontjából sem ígérnek túl sok jót a bolygók. A Merkúr november 17-étől hátráló mozgásba kezd, és néhány tervét komolyan megzavarhatja. Várjon az új tervekkel, ne siessen el semmit.

 

Szűz
Havi horoszkóp 2018. november 1-30.

A Szűz jegyének uralkodó bolygója a Nyilas jegyében áll, és kellemetlen fényszögben áll uralmi helyével. Ez sok nehézséget okozhat önnek. Talán ez lesz az egyik legrosszabb hónapja... Szakítson időt arra, hogy kicsit visszahúzódhasson, és egyedül legyen, így találhatja most meg a lelki békéjét. Csak ez számítson. Felejtsen el minden mást!

 

Vízöntő
Havi horoszkóp 2018. november 1-30.

Most sok bolygó viszi önt előre, a Merkúr, a Mars, a Vénusz sőt az Uránusz is kedvező helyzetben áll. Tárgyalásai jól sikerülnek. Próbáljon meg együttműködni a kollégáival, mert most feljebb léphet a ranglétrán. A Jupiter november 8-án jegyet vált, a Vénusz a Mérleg jegyében áll, és mindezen bolygóállások sok erőt, és nagyon jó ötleteket adnak önnek. A mennyekben érezheti majd magát, igazán nem lesz hiány a boldogságból. Akár még házasságot is köthet!

 
Impresszum Klsz Szolgáltató Kft. Az oldal tetejére
Jogok 7632 Pécs, Fellbach u. 18. Oldaltérkép
Beállítás kezdőlapnak Minden jog fenntartva! - © 2007-2018. - Klsz Szolgáltató Kft.