Elérhetőségeink
Klsz Szolgáltató Kft.
7632 Pécs, Fellbach u. 18.
 
Telefon: 06-72/526-961
Fax: 06-72/526-962
Mobil: +36-30/9369-123
 
Ügyfélfogadási idő
Hétfő 9.00 - 16.00
Kedd 9.00 - 16.00
Szerda Zárva
Csütörtök 9.00 - 16.00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Ebédidő 12.00 - 13.00
2019. május 21. kedd
Tevékenység címke
Társasházkezelés
Társasházkezelő
Közösképviselet
Közösképviselő
Ingatlankezelés
Astronet
Havi horoszkóp 2019. május 1-31.

Gyorsmenü:

 

Bak
Havi horoszkóp 2019. május 1-31.

A Szaturnusz az első sorsterületén tartózkodik, a Plútóval közeli együttállást alkotnak. Ez sok mindent megváltoztat a mindennapok rutinjától kezdve az étkezésen keresztül a napi testmozgást is beleértve. Fektesse erejét az új fejlődési pálya és átalakulás megvalósításába. Hosszú távon mindez a változás az ön érdekeit szolgálja.

 

Bika
Havi horoszkóp 2019. május 1-31.

A hónap eleje kicsit ködösnek tűnik, nem tudja, mihez kezdjen magával, majd a második hét pénzügyi előnyökhöz juttatja. A hónap közepén négy planéta segíti, hogy az élete sikeres legyen, a legnagyobb sikereket abban éri el, hogy önbizalomhoz és magabiztossághoz jut - ez felemelő érzés az ön szerény énjének. A hónap második fele rengeteg baráti meghívást tartogat az ön számára, próbáljon nekik most eleget tenni. Vegye tudomásul, ön népszerű!

 

Halak
Havi horoszkóp 2019. május 1-31.

Önt nagyon kizökkenti, ha a családban történik néha valami nézeteltérés, márpedig mostanában jutott belőle önnek is elég. Ebben a hónapban belekezdhet egy új tanulmányba, ami boldoggá teheti önt. Sok rövidebb utazást tehet meg ebben az időben, kellemesen érezheti magát. Ha volt valamilyen egészségi problémája, ebben a hónapban abból is felgyógyulhat, mert az ön uralkodó planétája, a Neptunusz igen kedvezően fényszögelt ebben a hónapban.

 

Ikrek
Havi horoszkóp 2019. május 1-31.

Május közepéig a Mars az önjegyében tartózkodik, ettől kissé puskaporos lehet a levegő, rengeteg feszültség adódik ön körül, éles pengeváltásokra kerülhet sor. Május 16-án belép a Rák jegyébe, ami az ön második sorsterületét jelenti, ez különösen sok munkát hozhat önnek, de anyagilag is megéri a fáradozás. A hónap utolsó dekádjában a Nap és a Merkúr is belép az ön első sorsterületére, és a még mindig az ön párkapcsolat életterületén tartózkodó Jupiter megajándékozhatja önt egy ideálisnak tűnő társsal.

 

Kos
Havi horoszkóp 2019. május 1-31.

Május első napjai még tartogatnak az ön számára egy kis kommunikációs félreértést, ami feszültséget is okoz önnek. Szerencsére a Mars, az ön uralkodó planétája a Jupitertől és a Merkúrtól kiváló fényszögben helyezkedik el, így ön megtalálja azt a pénzforrást, amivel tudja biztosítani az életviteléhez szükséges anyagiakat. A hónap elején egy-két hódítás is becsúszik, de ezek nem egy életre szólnak. Május közepe egy külföldi baráti kiruccanást is tartogat önnek, amitől kifejezetten feldobottnak érezheti magát.

 

Mérleg
Havi horoszkóp 2019. május 1-31.

Önnek megoldatlan lakásügyei vannak, szüleitől kapna támogatást, de ön ezt nem szeretné elfogadni, ebben a hónapban pedig felesleges hitelért folyamodnia. Május közepén belép a Mars az ön karrier sorsterületére, önnek felajánlhatnak egy teljes új munkakört, amiben jóval többet kell dolgozni, persze nem kérdés, hogy ezt sokkal jobban meg is fizetik. A hónap végén még több munkát ajánlhatnak, önön múlik, mennyit tud vállalni.

 

Nyilas
Havi horoszkóp 2019. május 1-31.

Az ön uralkodó planétája az első sorsterületén sok mindenben lehetőséget ad önnek, kiváló helyzet jogi lépéseket tenni, különböző pályázatokért folyamodni, külföldi látogatásokat tenni, de sajnos az ön térfogatán is növeszt ez a planéta, hiszen mindent "megnöveszt", amit érint... Az ön egyébként sem kicsi önbizalmának is teret ad. Pénzügyeiben is változás várható, akár ajándékozás vagy hagyatékrendezés formájában.

 

Oroszlán
Havi horoszkóp 2019. május 1-31.

A hónap elején külföldre utazhat, ahol kiválóan érzi magát, ez leginkább egy tanulmányi útnak felel meg. Május második hetében a karrier területén négy planéta segíti önt, hogy a hivatásában kiemelkedő munkát végezzen, amire most mindenki felfigyel, hiszen önből csak úgy záporoznak az ötletek, amivel a cég bevételi forrását meg tudják növelni. A hónap közepétől ön kissé visszafogja magát, úgy érzi, jó lenne egy kis időt egyedül tölteni. Ez teljesen jogos, hiszen rengeteget dolgozott és a fáradt gőzt most kiengedhetné egy vidéki hotel parkjában.

 

Rák
Havi horoszkóp 2019. május 1-31.

A hónap első két hete rengeteg munkával és anyagi javakkal látja el önt. A Mars az ön tizenkettedik sorsterületén némi bosszúságot okozhat, amit ön nem akar kibeszélni magából, ezért inkább csak duzzog. Május 16-án a Mars belép az ön jegyébe, ez megfelelő energia-mennyiséghez juttatja, rengeteg munkát képes ellátni. Ugyanebben az időben négy planéta helyezkedik el az ön barátokkal kapcsolatos életterületén: nagyon sok időt igényelnének most öntől barátai.

 

Skorpió
Havi horoszkóp 2019. május 1-31.

A Jupiter az ön második sorsterületén tartózkodik, ami hatalmas mennyiségű pénzmozgást ígér, persze nem mind csak bevétel formájában, hanem valamilyen kiadás is várható, lehet lakberendezéssel kapcsolatos, vagy most cserélik le az autójukat, amivel mostanában egyébként is sok gond adódott. A közlekedésre nagyon figyeljen oda, két planéta is tartózkodik a harmadik sorsterületén és nem annyira barátságosak.

 

Szűz
Havi horoszkóp 2019. május 1-31.

Május hónapban segítséget kap szellemi horizontját kiszélesíteni, egy rövidebb tanulmányi úton vehet részt, ami kifejezetten az ön érdeklődési körének megfelel. Jobban is érzi most magát, ha nem kell a munkahelyére bemennie, mert főnöke igencsak feszült hangulatban van, és önt zavarja a tiszteletlen beszédstílus. A szerelmi energiák most nem igazán kedveznek önnek, csak abban az esetben, ha megelégszik a plátói szerelemmel.

 

Vízöntő
Havi horoszkóp 2019. május 1-31.

Ön nagyon szeretne lakást cserélni, de nincs meg hozzá a szükséges fedezete. Mivel az újdonságra mindenképpen szüksége van, ezért valószínűleg így csak egy lakásfelújításba kezd. Ne aggódjon a szükséges változtatást így is végre tudja hajtani, és az újjá varázsolt otthonban sok örömét leli. Néhány futó szerelemmel csillapíthatja még a változás iránti igényét.

 
Impresszum Klsz Szolgáltató Kft. Az oldal tetejére
Jogok 7632 Pécs, Fellbach u. 18. Oldaltérkép
Beállítás kezdőlapnak Minden jog fenntartva! - © 2007-2019. - Klsz Szolgáltató Kft.