Elérhetőségeink
Klsz Szolgáltató Kft.
7632 Pécs, Fellbach u. 18.
 
Telefon: 06-72/526-961
Fax: 06-72/526-962
Mobil: +36-30/9369-123
 
Ügyfélfogadási idő
Hétfő 9.00 - 16.00
Kedd 9.00 - 16.00
Szerda Zárva
Csütörtök 9.00 - 16.00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Ebédidő 12.00 - 13.00
2020. december 01. kedd
Tevékenység címke
Társasházkezelés
Társasházkezelő
Közösképviselet
Közösképviselő
Ingatlankezelés
Astronet
Havi horoszkóp 2019. december 1-31.

Gyorsmenü:

 

Bak
Havi horoszkóp 2019. december 1-31.

December hónap kegyeltje ön, öt planéta tartózkodik az első sorsterületén, a Jupiter most lépett be ide. Ez észrevehető javulást hoz a környezetébe, valamint személyiségének nagyobb magabiztosságot ad. Ez a hónap lehetőséget kínál önnek, hogy nyugodt, szerencsés, reményteljes időszaka legyen. Friss, tehetséges hozzáállással üdvözli az életet, most tele van hittel, és így kiváló időszak az önfejlesztéshez. A nyilvánossággal való kapcsolattartás kedvező. Ebben a hónapban sokkal könnyebben teljesülnek személyes ambíciói, időnként úgy érzi, az ég a határ… Méltó zárása az évnek a Bak-újhold, mellyel az összes vágyát megvalósíthatja.

 

Bika
Havi horoszkóp 2019. december 1-31.

Párkapcsolati csiki-csuki állapot jellemzi a decembert, lehet, hogy régi párja mindent megtesz azért, hogy önt visszaszerezze, talán még egy külföldi útra is elcsábíthatja a békülés érdekében. Új jelentkező is akadhat bőven, az ön döntésén múlik, meddig folytatják még a macska-egér játékot. A Jupiter jegyváltása az ön kilencedik sorsterületét érinti, ami önt mindenképpen egy téli utazáshoz segíti, ez lehet egy baráti körrel való utazás is, vagy akár egy tanulmányút. Ha vannak jogi ügyei, azok most az ön számára kedvezően alakulnak. Ha publikálni szeretne, most kiadhatják műveit. Oktatási és utazási lehetőségei kibővülnek, lehet, hogy ön külföldön köszönti az Újévet.

 

Halak
Havi horoszkóp 2019. december 1-31.

December hónapban nagy lesz a jövés-menés ön körül, friss energiát kap a hosszú távú célok megvalósításához. Baráti köre megnövekedhet, a Jupiter tizenegyedik életterületére lépése során, több segítő ember veszi most körül. Különösen élvezheti a jövőre való céljai kigondolását, persze a megvalósulás még várat magára. Csatlakozhat csoportokhoz, külön öröm lesz megosztani a közös eszméket és élményeket. Vállalkozása bevétele most emelkedni fog, ezt a Bak-újhold is támogatja, lehet bontani a pezsgőt!

 

Ikrek
Havi horoszkóp 2019. december 1-31.

Ebben a hónapban sor kerülhet egy munkahelyi váltásra, mindenképpen sokat dolgozik és munkája miatt még többet utazik. Az utazásai során rengeteg új ismeretségre tesz szert, némelyből adódik egy-egy rövidebb kapcsolat, főleg 11-én, amikor a Telihold az ön társkapcsolati tengelyét érinti: nagy fellobbanás, és ugyanolyan gyorsan véget is ér. A Jupiter önnek a közösen kezelt pénzügyeit érinti előnyösen, valószínűleg egy üzletkötés során ismeri meg új partnerét, az év utolsó napjait már együtt tölthetik.

 

Kos
Havi horoszkóp 2019. december 1-31.

A Jupiter 2-án, hétfőn átlép a Bak jegyébe, ez az ön tizedik sorsterülete, azaz a karrier területén hozhat kiemelkedő változást. A legalkalmasabb idő egy státusz megszerzéséhez, kinevezés, szakmai sikerek jellemzik ezt az időszakot. Kezdhet önálló vállalkozásba, az is sikerrel jár. Tekintélyes személyek, befolyásos emberek segíthetik szakmai előmenetelét, de természetesen mindezt saját munkája gyümölcsként könyvelheti el. Az Uránusz a második életterületről segíti anyagi formában is. Lehet, hogy a december még csak az előkészületeket jelenti, mert a karácsonykor bekövetkező Újhold együttáll a Jupiterrel, így az igazi kezdet, kinevezés átcsúszhat az utánra, de ön már siker biztos tudatában várhatja az Újévet.

 

Mérleg
Havi horoszkóp 2019. december 1-31.

Ebben a hónapban sok örömre számíthat a családjával, a megnövekedett biztonságérzetet a családjának köszönheti. Már a hónap elején számíthat ingatlan adás-vételre, leginkább lakásvásárlásra, és más jellegű családi problémákra is megoldást talál. A szülőkkel és a család többi tagjával jól mennek a dolgok. Ha gyerekei is vannak, különösen élvezetes a családi hagyományok továbbvitele, szülei pénzügyi segítséget nyújthatnak önnek. Igazi családi „fészekben” tölti a karácsonyi Újholdat.

 

Nyilas
Havi horoszkóp 2019. december 1-31.

Önnek ebben a hónapban legnagyobb szerencséje az anyagiakban lesz. A Jupiter a hónap második napján belép a második sorsterületére, anyagilag nagyobb jövedelem fog érkezni, lehetősége lesz arra is, hogy a jövőben még jobban megerősítse pénzügyi biztonságát. Jelentős, kézzel fogható ajándékot is kap, de rengeteget költhet magára, mivel ideiglenesen elfelejti a jövőt. A hónap közepén az Ikrek-teliholdkor egy rövidebb szerelmi kapcsolata is alakulhat. Arra is lesz lehetősége, hogy kapcsolatba lépjen nagyobb bankokkal és valami óriás projektet valósítson meg, de ennek elindítása csak a karácsonyi Bak-újhold után lehetséges. De legalább reményteli állapotban várja az Újévet.

 

Oroszlán
Havi horoszkóp 2019. december 1-31.

Ebben a hónapban jól megy az üzlet, ha ön vállalkozó, és a munkahelyén is gördülékenyen haladnak az ügyek. Gyermekeivel, családjával kellemesen töltik a telet és az ünnepeket. Önnek a Jupiter a hatos sorsterületére fog lépni, amely az egészségi állapotot előnyösen befolyásolja, javul a munkakörnyezete is, ebben a ciklusban új munkát is kaphat, amely jelentősen megnöveli életszínvonalát. A karácsonyi Bak-újholdat a családdal tölti nagy boldogságban.

 

Rák
Havi horoszkóp 2019. december 1-31.

A hónap úgy kezdődik, hogy a Jupiter belép az ön hetedik sorsterületére, amely a törvényes kapcsolatok felett uralkodik. A Vénusz már néhány napja ott tartózkodik, és az Uránusz is egy trigonnal támogatja mindkettőt. Ez egy váratlan, izgalmas párkapcsolatot hozhat önnek. Ezen a területen tartózkodik a Szaturnusz és a Plútó is, ami megnehezítheti, de tartósíthatja is ezt a kapcsolatot. A nem működő kapcsolatok véget érhetnek, és a Bak-újhold által egy szenvedélyes szerelem léphet a helyébe. Ha a munkája a nagy nyilvánosság elé kerül, a Jupiter biztosítja önnek a népszerűséget.

 

Skorpió
Havi horoszkóp 2019. december 1-31.

Ebben a hónapban még mindig rendezetlen a párkapcsolata, van ugyan új jelentkező bőven is, de ön még a régi szerelmét is birtokolni akarja, bár az a kapcsolat valószínűleg már csak a lelkében létezik. A Jupiter még a hónap elején belép a harmadik sorsterületére, ahol a tanulmányait és a rövidebb utazásait segíti elő. Az is lehet, hogy ön kezd el valamit oktatni, de nagyon szívesen visszaül az iskolapadba is. Lehetséges, hogy autót vásárol, többek közt azért, mert rengeteget utazik.

 

Szűz
Havi horoszkóp 2019. december 1-31.

Ebben a hónapban a szerelem kerül fókuszba az életében. Foglalt az ötödik sorsterülete, bizonyára többen is szeretnének önnel kapcsolatba lépni. Mindegy, hogy hány éves, az igazi most fog színre lépni. A Jupiter is az ön ötödik életterületét erősíti, ezért jócskán kijut most önnek a romantikából. Önkifejezése is meglehetősen kreatív, ezért valamilyen jutalmat is kaphat. Egészséges keretek között kockáztathat is anyagilag, ez is sikerrel jár. A szerelem és a romantika most része lesz az életének, olyan ellenkező nemű jelenik meg az életében, aki pontosan az ideálja.

 

Vízöntő
Havi horoszkóp 2019. december 1-31.

Ebben a hónapban öt planéta is a tizenkettedik sorsterületén tartózkodik. Különleges időszak ez az ön számára, sokkal érzékenyebb és empatikusabb lesz. A Jupiter lelki védettséget jelent ezen életterületen, megszabadulhat az önpusztító tendenciáktól, békés és harmonikus. Névtelenül szeretne adakozni, az önkéntesség most nagyon fontos önnek. Ez a szellemi megújulás ideje.

 
Impresszum Klsz Szolgáltató Kft. Az oldal tetejére
Jogok 7632 Pécs, Fellbach u. 18. Oldaltérkép
Beállítás kezdőlapnak Minden jog fenntartva! - © 2007-2019. - Klsz Szolgáltató Kft.