Elérhetőségeink
Klsz Szolgáltató Kft.
7632 Pécs, Fellbach u. 18.
 
Telefon: 06-72/526-961
Fax: 06-72/526-962
Mobil: +36-30/9369-123
 
Ügyfélfogadási idő
Hétfő 9.00 - 16.00
Kedd 9.00 - 16.00
Szerda Zárva
Csütörtök 9.00 - 16.00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Ebédidő 12.00 - 13.00
2019. november 13. szerda
Tevékenység címke
Társasházkezelés
Társasházkezelő
Közösképviselet
Közösképviselő
Ingatlankezelés
Astronet
Havi horoszkóp 2019. november 1-30.

Gyorsmenü:

 

Bak
Havi horoszkóp 2019. november 1-30.

A munkahelyén mostanában kissé leterhelte magát, ez gyengélkedéshez vezet, nincs olyan jó állapotban fizikailag, mint szellemileg. A mentális képességei felülmúlhatatlanok, egy nagyobb csoportot érintő találmányával rengeteg összeggel növelheti bankszámláját. Több embert belevon munkájába, de a főszerep az öné. A pénz azonnal áramlik, de pillanatnyilag meg sem közelíti a későbbi eredményeket. A szerelem lehetősége is megnő. Bár ön nem könnyű természet, jót tenne magának is, ha jobban kimutatná az érzelmeit.

 

Bika
Havi horoszkóp 2019. november 1-30.

Az egész hónapot az határozza meg, hogy párkapcsolatát végre rendezni tudja, lehet, hogy csak átmenetileg, de ez önnek több szempontból is fontos. Egyrészt szereti ezt az embert, másrészt, ha önök házasok, akkor azért sem gondol a szakításra, mert ön egy házasságot felbonthatatlan egyezménynek tart. A hónap végén még akadnak nézeteltérések, meglátjuk, hogy mennyire van türelme... A munkahelyén viszont nagyon meg vannak önnel elégedve. Még egy tanulmányútra is elküldenék.

 

Halak
Havi horoszkóp 2019. november 1-30.

Ön igazi csapatjátékos, pillanatok alatt felveszi az éppen aktuális hangulatot és együtt húz a többiekkel, ha arra van szükség. A munkahelyén remekül teljesít, elégedettek önnel, ennek fizetéskor a jelét is adják. Ön nem igazán takarékos fajta, de a pénz önt megtalálja. Biztosítást köt, vagy állampapírokba helyezi a pénzét, amely nagyon jól jövedelmez. Ebben a hónapban ön igazán erős, ha kell, meg tudja védeni magát.

 

Ikrek
Havi horoszkóp 2019. november 1-30.

Hivatalában nem mindennapi lehetőséget kap, még az is lehet, hogy külföldön folytathatja tovább a munkáját. Ön most tele van kalandvággyal, ezért nagyon örülne neki. Aggódik, hogy vajon megkapja ezt a lehetőséget. Szinte biztos lehet benne, a hatodik sorsterületén a Vénusz és a Jupiter együttállásban van a Nyilas jegyében, amely szintén a külföldöt is jelentheti. Ha teheti, csak november 20-a után vállalja el ezt az állást.

 

Kos
Havi horoszkóp 2019. november 1-30.

A Mars és a Szaturnusz kvadrátja jelzi, hogy a hivatása miatt olyan feszültségben él, ami már tovább nem tartható. Valószínűleg felettese önben riválist lát, és különböző teljesíthetetlen feladatokkal látja el önt. Öntől türelmet várni illúzió, valószínűleg a legegyszerűbben fognak megegyezni és ön elhagyja a munkahelyét. Belekezd egy másikba, valószínűleg az sem lesz az igazi, de egy már régebben működő cég elképzelhetőnek tűnik.

 

Mérleg
Havi horoszkóp 2019. november 1-30.

Óriási összegre tesz szert vagy a munkájából, vagy a szüleitől, de az is elképzelhető, hogy hagyatékkal kell most foglalkoznia. A hatalmas összeget lehet, hogy valamilyen társulásra, vagy befektetésre fordítja, egy dologra kell ügyelni, hogy a hónap végéig ne kössön szerződést. Addig gondolja át, lehet, hogy nem is egy helyre kell önnek ezt az összeget lekötnie, érdeklődjön, részleteket leírhatnak, de a végleges döntése ne szülessen meg ebben a hónapban.

 

Nyilas
Havi horoszkóp 2019. november 1-30.

Remek ingatlanvásárlási lehetősége lesz ebben a hónapban, nem biztos, hogy lakóház, inkább vízparti nyaralónak tűnik, nagy valószínűséggel külföldön. Lehet, hogy a szülei is besegítenek a vásárlásba, vagy közösen veszik. Mindenesetre önnek még így is marad a bankszámláján rendesen. Önnek mindig jót tesz a levegőváltozás, ha unatkozna. A pakliban akár egy külföldi álláslehetőség is benne van, de nem olyan, amelyet ön hivatásának tekintene.

 

Oroszlán
Havi horoszkóp 2019. november 1-30.

A hónap elején még lesz oka némi panaszra az egészségét illetően, de ez nem tart tovább egy hétnél. Lehet, hogy ingatlanvásárlásra adja a fejét, vagy a család többi tagja, és már ki is nézték az ingatlant. Ha ez így van, és önnek is tetszik a lakás, menjen többször el a helyszínre és ne döntsön rögtön, a Merkúr hátráló, most valami nem sikerülne jól. Inkább beszéljenek a részletekről, fizetési ütemezésről, ki mit vállal érte. A szerződéskötés ráér a következő hónapban is.

 

Rák
Havi horoszkóp 2019. november 1-30.

A hónap első napjaiban önre köszönthet egy munkahelyi szerelem, vagy egy régi kedvese térhet vissza önhöz. Mindenesetre bővül a család. Az egészségi állapota kiváló állapotban, van. Ha a munkája a szépségiparhoz, vagy művészethez kapcsolódik, akkor most ön nagyon sokat dolgozik és reméljük, hamarosan ki is fizetik, pénzügyekben számíthat egy kis csúszásra.

 

Skorpió
Havi horoszkóp 2019. november 1-30.

Az első és az ötödik sorsterületét remekül megtámogatják a romantika bolygói, a második életterületen is több planéta kitűnően aspektált, sokkal nagyobb pénzmozgás várható ebben a hónapban, mint amire számított. A hetedik sorsterületén hátráló Uránusz többnyire fényszög nélküli, kicsit kiszámíthatatlannak látszik. Részben lehet ez egy olyan irigység a külvilágból, amivel nem számolt. Esetleg valamelyik régi kedvese szeretné önnel felvenni a kapcsolatot, lehet, hogy most döntéshelyzet elé kerül?

 

Szűz
Havi horoszkóp 2019. november 1-30.

A munkahelyén nagy megbecsültségnek örvend, talán kinevezik, vagy egy tanulmányútra küldik - bármelyik is, önnek mindkettőhöz megvan a tehetsége, lehetősége. Ha most elutazik, nagy lehetőségek várnak önre, nemcsak szakmailag, hanem a szerelemben is. Lehet, hogy az illető külföldi, de lehet, hogy magyar, csak az utazás során szeretnek egymásba. A korkülönbség lehetséges, de ön érett személyiség, és ez nem veszi el a kedvét.

 

Vízöntő
Havi horoszkóp 2019. november 1-30.

Valószínűleg megválik munkahelyétől, úgy érzi, nem értékelik eléggé kreativitását, önnek egy kötetlen, szabadúszói állás felelne meg, vagy ha mégis egy vállalatnál dolgozna, akkor egy csoportnak az irányítása tenné boldoggá, ahol teljesen szabad kezet kap. Nem biztos, hogy ez az új munkahely lesz a végleges...

 
Impresszum Klsz Szolgáltató Kft. Az oldal tetejére
Jogok 7632 Pécs, Fellbach u. 18. Oldaltérkép
Beállítás kezdőlapnak Minden jog fenntartva! - © 2007-2019. - Klsz Szolgáltató Kft.