Elérhetőségeink
Klsz Szolgáltató Kft.
7632 Pécs, Fellbach u. 18.
 
Telefon: 06-72/526-961
Fax: 06-72/526-962
Mobil: +36-30/9369-123
 
Ügyfélfogadási idő
Hétfő 9.00 - 16.00
Kedd 9.00 - 16.00
Szerda Zárva
Csütörtök 9.00 - 16.00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Ebédidő 12.00 - 13.00
2022. május 25. szerda
Tevékenység címke
Társasházkezelés
Társasházkezelő
Közösképviselet
Közösképviselő
Ingatlankezelés
Astronet
Havi horoszkóp 2022. május 1-31.

Gyorsmenü:

 

Bak
Havi horoszkóp 2022. május 1-31.

Májusban a családi kapcsolatok tele lesznek harmóniával, szeretettel. Valószínűleg javítani fogsz az életkörülményeiden és a család jólétén egyaránt. Előfordulhat továbbá a lakóhely változása is. Az ingatlanbefektetések hatalmas előnyökkel járhatnak. Ebben a hónapban a családban békére, megértésre találsz. A szüleiddel való kapcsolatod is nagyon jó. A retrográd Merkúr szerint valamilyen régi munkalehetőséget kaphatsz vissza, melyet nyugodtan kihagyhatsz.

 

Bika
Havi horoszkóp 2022. május 1-31.

Azok az események, amelyek májusban történtek veled, hajlamossá tehetnének pesszimistán szemlélni az életet. A bolygók szerint nincs okod a negatív gondolkodásra, mert közben rengeteg választ kapsz önmagadtól a miértekre. Érdemes meditálnod, kicsit elvonulnod a világtól ehhez. A retrográd Merkúr lehetőséget kínál, hogy a pénzügyeidet újragondold. Új szokásokat vezethetsz be, például újra átgondolhatod, mire és mennyit költesz. A Skorpió telihold próbára teheti  a kapcsolataidat.

 

Halak
Havi horoszkóp 2022. május 1-31.

Uralkodó bolygód, a Jupiter kilép ugyan a jegyedből májusban, de mégsem lehet okod panaszra, hiszen Vénusszal karöltve a pénzügyekben jelez nagyon szerencsés lehetőségeket. A retrográd Merkúr ugyanakkor a családban jelez konfliktusokat. Ne habozz megkérdőjelezni az eddigi alapvető értékrendszeredet, bíráld felül, változtass, ha szükséges. Beláthatod, hogy nem kötelességed a családi békét mások között elrendezni. Helyezd magad a prioritásod csúcsára.

 

Ikrek
Havi horoszkóp 2022. május 1-31.

Májusban nyitott leszel a kulturális, intellektuális és tudományos ötletek iránt. Rendkívül kedves leszel a barátokkal, és ők viszonozzák ezt. Uralkodó bolygód, a Merkúr májusban a jegyedben jár és itt vált retrográd mozgásba is, amellyel lehetőséget ad újrafogalmazni az elképzeléseidet, a terveket a jövőddel kapcsolatban. Elképzelhető, hogy a tervezett utazás valamivel később jön csak össze. A Skorpió telihold támogat, hogy elengedd a rossz szokásaidat.

 

Kos
Havi horoszkóp 2022. május 1-31.

A Vénusz és a Jupiter is a Kos jelében jár májusban, ami számodra különleges lehetőségeket sejtet. Pozitív kisugárzásodnak köszönhetően sokan felfigyelnek rád. Jól érzed magad a bőrödben, szívesen ismerkedsz, sőt utazást is jeleznek a bolygók számodra. Ha útra kelnél, mindenképpen nézd meg, hogy minden papírod rendben van-e, mert késéseket, akadályokat is jelez a májusi horoszkóp. A Skorpió telihold a hónap közepén a pénzügyeket támogatja.

 

Mérleg
Havi horoszkóp 2022. május 1-31.

A Jupiter és a Vénusz bolygó szerint olyan emberekkel találkozol májusban, akik különféle módokon segíthetnek neked. Jó időszak a jogi ügyek intézésére is. Érezheted, hogy különleges kegyben részesítenek a csillagok. A retrográd Merkúr ugyanakkor keresztülhúzhatja az utazási terveidet. Ha mégis nekiindulsz, ne csodálkozz, hogy akadályokba ütközöl. A Skorpió telihold az anyagiak megosztását és a bizalmi kérdések fontosságát helyezi előtérbe.

 

Nyilas
Havi horoszkóp 2022. május 1-31.

A Jupiter és a Vénusz romantikus kapcsolatokat jelez májusban. Valakivel ebben a hónapban olyan bizalmi kapcsolatot alakíthatsz ki, amelyben mindenki tudja, ki a másik. Bármilyen kapcsolat, amely most kezdődik, többet tanít, mint azt álmodtad volna. Az is lehetséges, hogy régi szerelem tér vissza új köntösben. Ha babát tervezel a pároddal, ennek a valószínűsége fennáll. Lehetőséged nyílhat kockázatos spekulációból hasznot húzni.

 

Oroszlán
Havi horoszkóp 2022. május 1-31.

A május csodálatos időszak a nagyobb kulturális és spirituális tudatosság fejlesztésére. Számos lehetőséged nyílik a tanulásra és az utazásra is, de akár mások tanítására, előadásokra is felkérhetnek. A bolygók jelzése szerint lehetőséged nyílik ismét többet találkozni a barátokkal, és támaszkodhatsz is rájuk, ha szükségét érzed. A Skorpió telihold hatására a hónap közepén a család és a munka közötti egyensúly megtalálására törekszel majd.

 

Rák
Havi horoszkóp 2022. május 1-31.

Karriered építését támogatja a Kosba lépő Jupiter és Vénusz bolygó, melyek nagyon szerencsés lehetőségeket jeleznek. Szakmai fejlődésre számíthatsz, sőt fizetésemelésre is, ha most fordulsz a kéréssel a feletteseid felé. Arra viszont figyelned kell, hogy a dicsőség véletlenül se szálljon a fejedbe. Májusban ideje a lelkedre is figyelni, ha bármi nyomaszt, próbáld megtalálni magadban a választ. A Skorpió telihold a hónap közepén a szerelmi kérdésekre világít rá...

 

Skorpió
Havi horoszkóp 2022. május 1-31.

Májusban a legfontosabb kulcsszavak a következők: kötelesség, felelősség és szolgálat. Lehetőséged nyílik a munkakörülmények javítására és külön juttatásokat is kaphatsz. A munkád most célt ad az életednek. Elfogadhatsz több munkát anélkül, hogy az feltétlenül előléptetéssel járna, de természetesen megérdemled feletteseid tiszteletét. Figyelj tudatosan a táplálkozásodra, kerüld a túlevést. A Skorpió telihold az önállóság és a függőség közötti egyensúly megtalálására figyelmeztet.

 

Szűz
Havi horoszkóp 2022. május 1-31.

A Jupiter és a Vénusz is a Kos jegyében jár májusban, amelyeknek köszönhetően felerősödhetnek a pszichés képességeid. Ezt a különleges energiát mások megsegítésére vagy üzleti célokra is felhasználhatod. Lehetséges, hogy a jelenlegi munkád kapcsolódik a joghoz, kiadványokhoz, felsőoktatáshoz, kórházakhoz, intézményekhez vagy kulturális ügyekhez. Uralkodó bolygód, a Merkúr a karrieredben nem engedélyezi még a legkisebb botlást sem. Legyél nagyon óvatos és összeszedett!

 

Vízöntő
Havi horoszkóp 2022. május 1-31.

Májusban csodálatos lehetőségeket kapsz a továbbképzésre valamilyen tanulmányi területen, amely hasznos lehet a számodra. Még ha a kommunikáció nem is része a mindennapi tevékenységednek, az írás és a média egyre fontosabb helyet foglalhat el az életedben. Fedezd fel az érzéseidet, és őszintén nyisd meg magad érzelmileg arra, amit a világ kínál most neked. Ez az idő csodálatos álmodozni, írni, előadásokat tartani, utazni és publikálni.

 
Impresszum Klsz Szolgáltató Kft. Az oldal tetejére
Jogok 7632 Pécs, Fellbach u. 18. Oldaltérkép
Beállítás kezdőlapnak Minden jog fenntartva! - © 2007-2022. - Klsz Szolgáltató Kft.