Elérhetőségeink
Klsz Szolgáltató Kft.
7632 Pécs, Fellbach u. 18.
 
Telefon: 06-72/526-961
Fax: 06-72/526-962
Mobil: +36-30/9369-123
 
Ügyfélfogadási idő
Hétfő 9.00 - 16.00
Kedd 9.00 - 16.00
Szerda Zárva
Csütörtök 9.00 - 16.00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Ebédidő 12.00 - 13.00
2020. január 24. péntek
Tevékenység címke
Társasházkezelés
Társasházkezelő
Közösképviselet
Közösképviselő
Ingatlankezelés
Astronet
Havi horoszkóp 2019. január 1-31.

Gyorsmenü:

 

Bak
Havi horoszkóp 2019. január 1-31.

A Nap együtt áll a Szaturnusszal, és a Mars támadja a Bak jegyét. Ez hatalmi harcokat jelez égen és földön. Felül kell emelkednie minden gonosz és rossz dolgon. Sajnos többször előfordul, hogy belevonják önt egy vitába, veszekedésbe. Szerencsére a Merkúr, mint az év uralkodója is a Bak jegyébe ér, és segíteni fog elkerülni önnek a nehéz helyzeteket, illetve segíteni fog önnek megoldani azokat.

 

Bika
Havi horoszkóp 2019. január 1-31.

Január első napjaiban a Hold szemben áll a Bika jegyével. Ám a Merkúr, mint az év uralkodó bolygója gondoskodni fog arról, hogy minél több sikert érhessen el. Egészségére jobban kellene figyelnie. A Mars az erő és a frissesség bolygója az ön 12. sorsterületén áll, ez kimondottan kedvezőtlen az ön számára. Sok lesz a munka, és nem lesz kedve edzésre járni. Inkább menjen masszőrhöz, szaunázni, sétáljon sokat, és ennél is több alvásra lenne szüksége.

 

Halak
Havi horoszkóp 2019. január 1-31.

A Jupiter és a Vénusz támadják a Halak jegyét. Ez mindent lelassít az ön életében. A Vénusz és a Mars is várakoznak. Ezzel szemben a Merkúr felajánlja a segítségét, így az új év nagy terveire fordíthatja a figyelmét és az idejét, ennek megfelelőn előkészítheti a terepet. Mindenképpen ügyeljen az egészségére. A Mars az ön jegyéhez képest nagyon kedvezőtlen fényszögben áll. Pihenjen minél többet, és fogyasszon a megszokottnál is több vitamint. Január 24-e után nem ajánlatos fontos döntéseket hoznia.

 

Ikrek
Havi horoszkóp 2019. január 1-31.

Három bolygó is támadja az Ikrek jegyét. Most eljött az idő arra, hogy rendet tegyen az életében, a lakásában, a papírjai között, az íróasztalán és a szekrényben is. Fel kell még dolgoznia a múlt évről hátramaradt dolgokat is. Ha teheti, minél előbb rendezze az adósságokat is. Január 7-től a Vénusz már jó helyzetbe kerül, és lesz lehetősége szórakozni is.

 

Kos
Havi horoszkóp 2019. január 1-31.

A Mars a Kos jegyének elejére ért, és február közepéig nem is vált jegyet. A Jupiter sem lehetne jobb helyzetben, így bizakodóan nézhet a hónap elé. Mindenki önnél keresi a vigasztalást, olyan lesz, mint egy igazi pszichológus. Nemcsak emberi kapcsolatai sikerülnek jól, nagyon boldognak fogja érezni magát akkor is, ha éppen egyedül kell lennie. Reméljük az egész évben ez így fog maradni.

 

Mérleg
Havi horoszkóp 2019. január 1-31.

Több bolygó is támadja a Mérleg jegyét. A Merkúr, mint az év uralkodó bolygója is kedvezőtlen fényszögben áll. Bárhogy is igyekszik, nem tud előbbre jutni. Ne is szálljon szembe a bolygóhatásokkal. Sokkal okosabban teszi, ha azzal foglalkozik, ami jól megy, és őrizze meg belső nyugalmát. A Vénusz, a Mars és a Jupiter az ön számára kedvezően állnak. Ha ön egyedülálló, még ebben a hónapban része lehet egy nagyszerű szerelmi élményben.

 

Nyilas
Havi horoszkóp 2019. január 1-31.

Jól kezdődik a 2019-es év. Január 7-én a Vénusz belép a Nyilas jegyébe. A Mars nagyon kedvező fényszöget vet ide, és a Jupiter uralmi helyzetben áll. Nagyszerű esélyekkel indul az új év. Szerelmi téren is a leggyönyörűbb élmények várják. Vigyázzon arra, hogy annyi szabadságot adjon a kedvesének, mint amennyit megkövetel saját magának is. Karrierje még nem érte el a csúcsát. A Merkúr az év uralkodó bolygója január 24-től már az ön rendelkezésére fog állni, és segít az üzleti életben.

 

Oroszlán
Havi horoszkóp 2019. január 1-31.

A legjobb hatású bolygók szenzációs januárt ígérnek önnek. A Vénusz, a Mars és a Jupiter segíti önt most minden téren. Érzései nagyobb teret kapnak. Ha ön még egyedülálló, akkor a mennyekben érezheti magát. A partnerkapcsolatok szorosabbá fűződnek. A Merkúr a Bak jegyében fog állni, és ez kedvezőtlen fényszöget vet majd az Oroszlán jegyére. Hagyjon magának időt január 24-ig, és ne kezdjen bele fontos dolgokba. Utána komoly sikerekre számíthat.

 

Rák
Havi horoszkóp 2019. január 1-31.

Több nehéz bolygó is szemben áll a Rák jegyével, így nem annyira jól kezdődik ez az év, mint ahogyan szeretné. A Mars is támad a Kos jegyéből. Most tényleg szükséges, hogy nagyon figyeljen mindenre, ami ön körül történik. Kaphat egy jelet, egy utalást, hogyan mennek tovább a dolgok ebben az évben. Ám nem lenne jó, ha túl nagy elvárásai lennének. Ez a hónap legyen a kényelemé, az élet szép, próbálja meg élvezni!

 

Skorpió
Havi horoszkóp 2019. január 1-31.

Az év első napján a Hold együtt áll a Vénusszal a Skorpió jegyében. Lendületesen kezdheti az új évet. A Merkúr, mint az év uralkodó bolygója kifejezetten kedvező helyzetben áll. Ez adja a megfelelő biztonságérzetet ahhoz, hogy előbbre lépjen. Nem kapcsolódik a fényszög ugyan azonnali sikerekhez, de biztos lehet abban, hogy előbb vagy utóbb meg lesz munkájának az eredménye. A Vénusz és a Mars január végéig nem tudnak önnek szerelemben túl sokat segíteni, így inkább a karrierjével kellene foglalkoznia.

 

Szűz
Havi horoszkóp 2019. január 1-31.

Amellett, hogy az év uralkodó bolygója, a Merkúr a Szűz jegyében is uralkodik, a januári hónap inkább fáradságosnak ígérkezik, mint kellemesnek. Január 5-től január 23-ig a Bak jegyében áll, és a sok kötelezettség mellett viszont komoly hivatásbeli sikereket ígér. A szerelem szinte semmilyen szerepet nem fog kapni. Rengeteg munkát kap, és nem jut ideje igazán az érzelmekre. A Mars is kellemetlen fényszögben áll, mégsem ad elég okot arra, hogy ön szomorkodjon.

 

Vízöntő
Havi horoszkóp 2019. január 1-31.

2019-es év első hetei nem igazán lesznek alkalmasak arra, hogy ön a hivatásában előbbre jusson. Emberei kapcsolatait viszont pozitív irányban fordíthatja január 6-tól, mert a Vénusz kedvező fényszögben áll a Vízöntő jegyéhez, és január 22. körül együtt fog állni a másik szerencsét jelző bolygóval, a Jupiterrel. Ez izgalmas, sőt izgató szerelmi találkozásokat ígér, főleg akkor, ha ön még egyedülálló. Ezek a fényszöget mutatják önnek az utat a boldogság és szerelem felé az új évben.

 
Impresszum Klsz Szolgáltató Kft. Az oldal tetejére
Jogok 7632 Pécs, Fellbach u. 18. Oldaltérkép
Beállítás kezdőlapnak Minden jog fenntartva! - © 2007-2019. - Klsz Szolgáltató Kft.