Elérhetőségeink
Klsz Szolgáltató Kft.
7632 Pécs, Fellbach u. 18.
 
Telefon: 06-72/526-961
Fax: 06-72/526-962
Mobil: +36-30/9369-123
 
Ügyfélfogadási idő
Hétfő 9.00 - 16.00
Kedd 9.00 - 16.00
Szerda Zárva
Csütörtök 9.00 - 16.00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Ebédidő 12.00 - 13.00
2020. április 09. csütörtök
Tevékenység címke
Társasházkezelés
Társasházkezelő
Közösképviselet
Közösképviselő
Ingatlankezelés
Astronet
Havi horoszkóp 2019. április 1-30.

Gyorsmenü:

 

Bak
Havi horoszkóp 2019. április 1-30.

Már régen nem volt ilyen jó hónapja. A Vénusz április 19-ig jó fényszögben van a Bak jegyével. Ez egy igazán szerencsés eseményt jelez, csodálatos dolog fog történni, ha a Mars nem avatkozik bele valamilyen kellemetlenséggel, ugyanis most ön nem szeretne hőstetteket végrehajtani, és nem örül az új kihívásoknak sem... Tartson minél több szünetet. A fontos dolgokat tolja el a hónap végéig. Ekkor úgy érezheti magát, mintha újjászületett volna, semmi sem lesz túl sok az ön számára. Ha ön még egyedülálló, akkor a legszebb szerelmet élheti át.

 

Bika
Havi horoszkóp 2019. április 1-30.

Ha valaki hosszú időre eltűnt az életéből, és újra fel szeretné önnel venni a kapcsolatot , inkább vigyázzon, egy-egy ilyen visszatérésben akár „robbanóanyag” is lehet, ugyanis a Merkúr és a Vénusz a Halak jegyében járnak a hónap közepéig. Most hamar meg tudják téveszteni. Inkább ne is fogadja vissza az illetőt. Egy új találkozás sokkal jobb esélyekkel indulhat, főleg, ha ön még egyedülálló. Minden esetre várja ki, hogy mi lesz ebből valójában.

 

Halak
Havi horoszkóp 2019. április 1-30.

A Vénusz április 19-ig a Halak jegyében áll. Ha ön egyedülálló, akkor olyan partnert kap, akit mindig is szeretett volna. A Merkúr, mint az év uralkodó bolygója, szintén a hónap közepéig a Halak jegyében áll, és olyan ismerősöket hoz az útjába, akikkel egy új üzlet beindításán dolgozhatnak. Ám nem árt az óvatosság, a Merkúr a Halak jegyében rangját veszti, kerülje az idegességet.

 

Ikrek
Havi horoszkóp 2019. április 1-30.

A Mars, a szerelem egyik bolygója a hónap első napján az Ikrek jegyében áll. Nem kellene arra várni, hogy az igazi bekopogjon az ajtaján, tiszta időpazarlás lenne. A Jupiter a Nyilas jegyéből küldi ön elé az illetőt. Menjen el otthonról, járjon el többször társasági eseményekre. A Vénusz is hamarosan a Mars segítségére siet: olyan szerelmet kaphat, amiről még csak nem is álmodott.

 

Kos
Havi horoszkóp 2019. április 1-30.

A Nap már a Kos jegyében áll, a Mars pedig tovább lépett az Ikrek jegyébe. A hónap közepéig nem sok minden történik, ami igazán előre mutató lenne. Szerencsére a Mars az Ikrek jegyében az ön számára jól áll, és legalább elűzi a borús gondolatokat. Április 20-tól már sokat javul a helyzet. A Vénusz és a Mars kapcsolata a szerelmet felfokozza. Partnerkapcsolata kivirul, ha pedig egyedülálló, izgalmas találkozókban lehet része. Ami a hivatását illeti, ettől kezdve minden könnyebben fog menni.

 

Mérleg
Havi horoszkóp 2019. április 1-30.

A Mars az Ikrek jegyében áll. Törődjön többet az egészségével, menjen sportolni. Ez jót tesz majd a szervezetének. A hónap közepe táján a Merkúr is kedvező helyzetbe kerül, és a hivatásában jócskán előre juthat. Április 20. után beköszönt a szerelem az életébe, hiszen a Mérleg jegyének uralkodó bolygója a Kos jegyébe lép, az ön párkapcsolatokat jelző sorsterületére.

 

Nyilas
Havi horoszkóp 2019. április 1-30.

Április 20-ig a Merkúr és a Vénusz nem sokat tud önnek segíteni. Szerencsére a Jupiter uralomban van a Nyilas jegyében. Ezzel a negatív hatások ellenére is át tudja vészelni dolgokat, és ki tudja várni április 17-ét, amikor a Merkúr is az ön rendelkezésére állhat. Legkésőbb akkorra már kisimulnak a dolgok ön körül. Talán még egy párkapcsolatba is belekezdhet, illetve fennálló kapcsolata is szerelmet, békét és harmóniát mutat.

 

Oroszlán
Havi horoszkóp 2019. április 1-30.

Április 20-ig minden kicsit lassan fog haladni. Tekintse ezt az időt bemelegítő és előkészítő fázisnak. Utána már megállíthatatlan lesz, főleg a hivatásában. Akármi is legyen a terv, most kellene belekezdeni. A Jupiter, a Merkúr és a Mars kedvező helyzetben állnak, segítenek a tervei megvalósításában. A magánéletében is szerencsés fordulatnak örülhet.

 

Rák
Havi horoszkóp 2019. április 1-30.

A Merkúr a 2019-es év uralkodó bolygója sok előnyt mutat a hivatásában. Önnek nagyon megértő a természete, ezért a problémákat jól kezeli, és ez a képessége most jó fogadtatásra talál. A párkapcsolatában is kedvező időszak következik, ha pedig még egyedülálló, akkor valószínűleg egyik jó barátságból alakulhat ki egy mély szerelem.

 

Skorpió
Havi horoszkóp 2019. április 1-30.

A Merkúr és a Vénusz a legjobb fényszögben állnak. Nagyon jól fogja érezni magát, és nagyszerű találkozásokban lesz része. Karrierje is jól halad majd előre. Április 2. és április 16. között igazán komoly sikereket könyvelhet el. Minden esetre a fontos dolgokat erre az időszakra szervezze. Április 17-től már jóval nagyobb szüneteket kellene tartania, óvatosan, elővigyázatosan kell eljárnia.

 

Szűz
Havi horoszkóp 2019. április 1-30.

A Vénusz április 20-ig a Halak jegyében áll, a Szűz jegyével szemben, engedi, hogy közelebb kerüljön ahhoz az emberhez, akit megszeretett. Ha ön még egyedülálló, akkor új társsal találkozhat. Hivatásában is jelentős eredményeket érhet el, egészen április 17-ig, utána már az Uránusz befolyása is jelentkezik. Sok olyan információhoz juthat, ami nagy előnyt jelenthet az ön számára. Figyeljen minél jobban.

 

Vízöntő
Havi horoszkóp 2019. április 1-30.

Az áprilisi hónap 19-ig nem a legjobbakat ígéri önnek, a Merkúr és a Vénusz helyzete miatt. De legalább a Mars kedvező helyzetben áll az Ikrek jegyében, és ad bőven energiát ahhoz, hogy meg tudjon küzdeni a nehézségekkel. A Merkúr és a Vénusz április 20-tól kedvező fényszögben áll. Hivatásában és a magánéletében is sokat javul majd a helyzete. Rengeteg érdekes emberrel ismerkedhet meg, akiktől ragyogó ötleteket kaphat.

 
Impresszum Klsz Szolgáltató Kft. Az oldal tetejére
Jogok 7632 Pécs, Fellbach u. 18. Oldaltérkép
Beállítás kezdőlapnak Minden jog fenntartva! - © 2007-2019. - Klsz Szolgáltató Kft.