Elérhetőségeink
Klsz Szolgáltató Kft.
7632 Pécs, Fellbach u. 18.
 
Telefon: 06-72/526-961
Fax: 06-72/526-962
Mobil: +36-30/9369-123
 
Ügyfélfogadási idő
Hétfő 9.00 - 16.00
Kedd 9.00 - 16.00
Szerda Zárva
Csütörtök 9.00 - 16.00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Ebédidő 12.00 - 13.00
2020. szeptember 25. péntek
Tevékenység címke
Társasházkezelés
Társasházkezelő
Közösképviselet
Közösképviselő
Ingatlankezelés
Astronet
Havi horoszkóp 2019. szeptember 1-30.

Gyorsmenü:

 

Bak
Havi horoszkóp 2019. szeptember 1-30.

Ön valószínűleg nyaralással, vagy munkaúttal kezdi a hónapot, inkább az utóbbi az elképzelhető, melyet nagyon eredményesen zár le, cégének igen gyümölcsöző szerződéseket köt. Táplálkozzon egyszerűen, mert a Neptunusz-Mars szembenállás önt sem kerüli el, energia szintje meglehetősen alacsony, amit könnyen okozhat egy ételmérgezés is. A gyógyszerekkel is vigyázzon, mert esetleg nem a megszokott módon reagál a szervezete. Várja meg, míg teljesen jól lesz, mielőtt újabb feladatba vágná a fejszéjét.

 

Bika
Havi horoszkóp 2019. szeptember 1-30.

Ebben a hónapban nincs önnél szerencsésebb ember, már ami a szerelmi életét illeti! Több planéta az ötödik sorsterületén tartózkodik, ha ön kapcsolatban él, akkor most nagy boldogság fémjelzi ezt az időszakot. Ha egyedülálló, akkor a csillagok gondoskodnak arról, hogy ez a továbbiakban ne maradjon így. A hónap közepén munkahely-változtatáson töri a fejét, jobb lenne, ha nem tenné meg, mert nehéz lenne beilleszkedni az új közösségbe. Az utolsó napokban némi egészségügyi gondjai lehetnek légutak, nyaki régiók vagy vese területén.

 

Halak
Havi horoszkóp 2019. szeptember 1-30.

Ha párkapcsolatban él, akkor most nagy a harmónia önök között, nem lehet oka panaszra, rengeteg közös programmal gazdagítják életüket. Ha nincs még közös gyermekük, akkor a testvérek vagy a szomszédok társaságát élvezik, akikkel a hónap elején el is utazhatnak egy közös kiruccanásra. Ha ön független, akkor a sors küldhet önnek egy partnert, aki pontosan annyira szeret önt, mint amennyire erre ön már jó ideje rászolgált. A karrier sorsterületén átvonuló Jupiter, aki az ön hagyomány szerinti ura, biztosít önnek valami extra pénzügyi juttatást, akár többször is ebben a hónapban.

 

Ikrek
Havi horoszkóp 2019. szeptember 1-30.

Ön lakásfelújításon vagy lakáscserén töri a fejét. Ami a vásárlást illeti, egy váratlan lehetőség igen előnyösen be is csúszhat még a hónap első napjaiban. A felújításról jobb lenne letenni, mert nem valószínű, hogy megfelelő mesterembereket talál, a munkálatokat elkezdik, de néhány nap múlva felszívódnak, önnek pedig főhet a feje, hogy mit csinál a félkész lakással. 15-e magasságában az ön uralkodó planétája, a Merkúr és a Vénusz is meglátogatja a szerelem sorsterületét a levegős Mérleg jegyében, amely tiszavirág életű kapcsolatokat hozhat. Viszont 25-e után kialakulhat egy tartós kapcsolata, ha ön nem független, akkor is.

 

Kos
Havi horoszkóp 2019. szeptember 1-30.

Ez a hónap anyagilag nagyon sikeres önnek, a hatodik sorsterületén átvonuló égitesteket a karrier életterületről a Szaturnusz támogatja, ön végre eléri a pályafutásának betetőzését. Ez a csúcspont hosszú évek fáradozásának a jutalma lehet. Az Uránusz a második sorsterületéről briliáns ötletek ad, hogy hogyan lehet ezeket az eredményeket pénzre váltani. Mivel ez a planéta jelenleg hátráló, valószínűleg nem egy összegben kapja meg tevékenykedése elismerését. A hónap közepén fertőző betegséggel vagy allergiával számolnia kell. Az utolsó napokban nem minden a tervek szerint alakul partnerével.

 

Mérleg
Havi horoszkóp 2019. szeptember 1-30.

Az egészségére nagyon kell vigyáznia most, a hatodik sorsterületen hátráló Neptunusz és a vele szemben a tizenkettedik életterületen haladó négy égitest miatt, most ön rendkívül érzékeny lehet a mérgezésre, alkoholra, vagy egyéb szennyező dolgok igen károsak lehetnek a szervezetére. Ne késlekedjen felkeresni háziorvosát, és még egy másikat is, ugyanis lehet, hogy a diagnózis is helytelen. Esetleg allergia okozta vörös foltok jelenhetnek meg a bőrén. Ez a jelenség több mint kér hétig tart. A hónap utolsó napjaiban létrejövő Mérleg Újhold regenerálni fogja a szervezetét!

 

Nyilas
Havi horoszkóp 2019. szeptember 1-30.

Ön valószínűleg a szeptembert már egy új munkahelyen kezdi, talán egy régi új munkahelyen, ahol dolgozott már valaha. Határozottan önnek van kitalálva ez a szerepkör. A hónap közepétől megemelik a fizetését, igen határozott kimutatása ez az önnel való elégedettségnek. Az otthonában sajnos némi felújítási gondok akadnak, víz-gáz vezetékekkel lehet a probléma. Most egy kicsit beszünteti a bulizást, de 18-ától ismét beleveti magát az éjszakai életbe. A hónap végén szerény pénztárcával kell szembenéznie.

 

Oroszlán
Havi horoszkóp 2019. szeptember 1-30.

Ebben a hónapban rengeteg komoly munka vár önre, az elismerésben és a pénzügyekben sem lesz hiány. Az Uránusz az ön karrier sorsterületén halad visszafelé, bizonyára valamilyen változást hoz hivatásában - nem ismeretlen területen, éppen hogy olyat fog önnek visszahozni, melyet valaha már csinált, de most más hozzáállással kell a feladatokat kezelni. Ön rengeteg töpreng, hogyan lehetne jobban csinálni. Nyugodjon meg, az ön szervezőkészsége és kreativitása felülmúlhatatlan, ez a sikert garantálja. Egy külföldre betervezett nyaralása a rengeteg munka miatt viszont kútba eshet, ne bánkódjon ezen, az még pótolható.

 

Rák
Havi horoszkóp 2019. szeptember 1-30.

Önnek a hónap legelső napjaiban indulhat egy nagyon intelligens emberrel egy szerelmi kapcsolata, melyben a korkülönbség szerepet játszhat, az illető a gyakorlati életben nagyon sok mindenre megtaníthatja önt. Valószínűleg egy ismerős mutatja be önnek, így nagyobb a bizalom is. Egyedüli probléma most az lehet, hogy nagyon leterhelik a munkahelyén is, és sajnos az ismerkedési fázisban ez nem túl előnyös. A finom, kalóriadús ételektől jobb lenne, ha most távol tartaná magát, mert ezek hatása nem csak k, hanem egészségügyi problémákban is megmutatkozhat.

 

Skorpió
Havi horoszkóp 2019. szeptember 1-30.

Ebben a hónapban ön kifejezetten nagy társasági életet él, ha házas, akkor ezt partnere nem nézi jó szemmel, jobb lenne, ha őt is magával vinné. Ha független, akkor nagyon sikeresen kiveti a hálóját a társaságukban megjelenő kedves ellenkező neműre. Az is előfordulhat, hogy az ön egykori szerelme tér vissza az életébe. Az efféle éjszakai élet igen költséges, pláne ha ön még játssza a nagyvonalú ember szerepét is. Ha vannak gyermekei, a hónap közepétől akkor velük is probléma adódhat, nyissa ki a szemét és olyannak lássa őket, mint amilyenek valójában!

 

Szűz
Havi horoszkóp 2019. szeptember 1-30.

Önnek egy romantikus kapcsolatot tartogatnak a hónap első napjai, sőt lehet, hogy többet is. Valószínűleg a sors választás elé állítja, az idősebb partner megbízható, a fiatalabb percek alatt át fogja vágni önt a palánkon. Ha ingatlan változtatáson gondolkodik, ajánlatos nem belevágni, mert csalatkozásoknak lesz kitéve, az ingatlan nem jogtiszta, vagy rejtett hibái vannak. A hónap utolsó dekádjában nagyobb összeg ütheti a markát, ez valószínűleg a tisztességes munkájának az eredménye. A hónap utolsó napjaiban nagyobb kiadás vár önre, lehet, hogy megvigasztalja magát néhány luxuscikkel?

 

Vízöntő
Havi horoszkóp 2019. szeptember 1-30.

Ön nem anyagias természetű ember, nos, ez most meg is látszik. A második sorsterületén tranzitáló Neptunusz a nyolcadik sorsterületén átvonuló égitestekkel szembe kerül. Ne engedje belerángatni magát semmilyen befektetésbe, akármilyen nagy hozamot is ígérnek. Ez a kellemetlen fényszögállás körülbelül két hétig tart, utána enyhül a helyzet. A szerencsejátékokat most jobb, ha elkerüli. De nemcsak a pénzről szól az élet, ön remek társas összejöveteleken vehet részt, ezt a Jupiter biztosítja a tizenegyedik sorsterületén.

 
Impresszum Klsz Szolgáltató Kft. Az oldal tetejére
Jogok 7632 Pécs, Fellbach u. 18. Oldaltérkép
Beállítás kezdőlapnak Minden jog fenntartva! - © 2007-2019. - Klsz Szolgáltató Kft.