Elérhetőségeink
Klsz Szolgáltató Kft.
7632 Pécs, Fellbach u. 18.
 
Telefon: 06-72/526-961
Fax: 06-72/526-962
Mobil: +36-30/9369-123
 
Ügyfélfogadási idő
Hétfő 9.00 - 16.00
Kedd 9.00 - 16.00
Szerda Zárva
Csütörtök 9.00 - 16.00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Ebédidő 12.00 - 13.00
2020. július 08. szerda
Tevékenység címke
Társasházkezelés
Társasházkezelő
Közösképviselet
Közösképviselő
Ingatlankezelés
Astronet
Havi horoszkóp 2019. július 1-31.

Gyorsmenü:

 

Bak
Havi horoszkóp 2019. július 1-31.

Önnek a párkapcsolat területe az, ami ebben a hónapban a legnagyobb változást hozza. Lehet, hogy a meglévő kapcsolatában áll be egy fordulat. Amennyiben a párja nem hajlandó a változás szükségességét észrevenni, akkor minden bizonnyal betöltötte már a szerepét ez a kapcsolat, és nyugodtan lezárhatja. Amennyiben így dönt, akkor vegye észre az ön körül adódó lehetőségeket, és éljen velük!

 

Bika
Havi horoszkóp 2019. július 1-31.

A hónap nagy munkahelyi sikerrel veheti kezdetét, majd a második dekádban valami gond történik a lakásban, ami miatt szerelőt kell hívni, ez okozhat némi kellemetlenséget, valószínűleg nem kis összegbe kerül ennek a javítása. A közvetlen környezettel vagy testvérekkel sikerül jó kapcsolatot kialakítaniuk, valószínűleg a hónap végen sor kerül egy kisebb nyaralásra és lesz kit megkérni, hogy figyeljenek oda a lakásra, amíg önök távol lesznek.

 

Halak
Havi horoszkóp 2019. július 1-31.

Az ötödik sorsterületén halad át a legtöbb planéta, önnek kiemelt fontosságú a szerelem, a szórakozás és a gyerekek. Valószínűleg ezt most ön mind egyszerre meg tudja oldani, mert közben a Jupiter a kilencedik a Neptunusz pedig az első sorsterületén tartózkodik. Emiatt lehetségessé válik egy nyaralás szerelmével, gyermekeivel. Ennél nagyobb ajándékot nem is tartogathatnának a csillagok az ön számára.

 

Ikrek
Havi horoszkóp 2019. július 1-31.

Önnek a hónap elején sikeres pénzügyi tranzakciói lehetségesek, amennyiben művészettel vagy a szépségipar bármely területével foglalkozik. A közvetlen környezetével viszont sikerül összerúgni a port valami apróság miatt, és nem is olyan könnyű a megbékélés. Egy külföldi út vehetné kezdetét a hónap közepén, ahol valamilyen nehézségek adódnak, vagy egy tanulmányi vizsgát szeretne letenni, ami valamiért akadályokba ütközik.

 

Kos
Havi horoszkóp 2019. július 1-31.

A hónap elején a családi ügyek kötik le a figyelmét, akár egy lakásfelújítás keretében, vagy pedig megbeszélik közösen a család többi tagjával, hogy mi az, amelyen az otthonukban, vagy közös életükben változtatni szeretnének. A Mars ötödik sorsterületen való átvonulása miatt adódhatnak most a gyerekneveléssel problémák. Ha ön egyedülálló, akkor a hónap közepétől lehetősége lesz ezen változtatni. A hónap vége felé egy külföldi út veheti kezdetét, ez lehet szabadság vagy munkaút, olyan országba mehet, ahol valaha járt már.

 

Mérleg
Havi horoszkóp 2019. július 1-31.

Az Újhold a hónap elején az ön karrier sorsterületén áll, ez remek ötleteket sugall önnek, amit munkahelyi sikerek kísérnek. Ez önt boldoggá teszi, valószínűleg előléptetés is következik belőle, vagy átteszik egy másik csoport vezetőjének. Ha hitelért folyamodna bármilyen célból is, azt jobb, ha nem kíséreli meg, mert nincs rá sok esély, hogy megkapja. Ha öntől akarna valaki kölcsönkérni, jobb, ha nem ad kölcsönt senkinek, mert valószínűleg nem kapja vissza.

 

Nyilas
Havi horoszkóp 2019. július 1-31.

A hatodik és a kilencedik sorsterülete között feszülő Mars-Uránusz kvadrát jelenthet egy elmaradt külföldi nyaralást, vagy egy külföldön összeszedett betegséget, ami lehet lázas fertőzéses vagy esetleg egy kisebb baleset. Lehet jogi ügye, amire esély sincs, hogy az ön javára döntenek. Sikereket gyűjthet be a másik nemnél, de nagy tartósságot az sem ígér. Pénzügyi sikereket elérhet a hónap utolsó 10 napjában.

 

Oroszlán
Havi horoszkóp 2019. július 1-31.

A hónap első napjaiban a Mars belép az ön első sorsterületére, és rögtön egy feszítő fényszöget alkot az Uránusszal, ami az ön karrier sorsterületén halad át. Munkahelyén akadályokba ütközik tervének véghez vitelével, vagy főnöke nem engedélyezi azt a projektet, amit ön javasolt - le kell nyelnie a békát. Ön rengeteget dolgozik, egy másik témában viszont néhány napon belül sikert arathat. A hónap utolsó napjaiban belép a Vénusz az ön napjegyébe, ez önt erotikus kisugárzással ajándékozza meg, csak úgy ragadnak önre az ellenkező neműek.

 

Rák
Havi horoszkóp 2019. július 1-31.

A Vénusz az ön jegyébe lép a hónap első napjaiban, ez sikereket ígér, pénzügyekben és szerelemben. Önnek a megszokottnál kedvesebb és bájosabb a kisugárzása, sokkal több embert gyűjthet maga köré, és pártfogóra is találhat. Egy szerződése azonban nem mozdul, nem sikerül benne előre lépni ebben a hónapban. A Szaturnusz az ön hetedik sorsterületén halad át, igaz, hátráló mozgásban, ez is késleltetheti a jogi ügyek megoldását.

 

Skorpió
Havi horoszkóp 2019. július 1-31.

Ha önnek most jogi ügye van folyamatban, jobb, ha elnapolja a kérdést, mert nem ön kerülne ki győztesen. Ellenben a munkahelyéről egy kisebb utazásra küldhetik, és ez nem biztos, hogy partnerének tetszik, komoly nézeteltérés következhet be emiatt önök között. Viszont a munkáját bőségesen megfizetik, anyagi kérdésekben nem lesz hiány. Testvéreivel ne veszekedjen, mert ez szüleinek rosszul eshet. Közlekedésében legyen óvatos.

 

Szűz
Havi horoszkóp 2019. július 1-31.

A hónap elején az Újhold az ön tizenegyedik sorsterületén halad át. Ez arra ösztönzi önt, hogy vizsgálja felül baráti körét, döntsön arról, hogy ki az, akivel még a nézetei hasonlóak. Ha valakit nem tart már arra érdemesnek, hogy a barátságával megjutalmazza, akkor nem kell feltétlenül vele a kapcsolatot tartani, ellenben azt veszi észre, hogy új emberek tűnnek fel ön körül, akikkel szívesen tölti az idejét. Így van ez jól, hiszen nézeteink néha változnak. Feltűnhet egy titkos hódoló is ön körül.

 

Vízöntő
Havi horoszkóp 2019. július 1-31.

A társkapcsolatok fontossága emelkedik ki ebben a hónapban önnél, a hónap elején egy kisebb zűrzavar támad kapcsolatában, ha ezt túlélik, akkor minden bizonnyal remekül folytatódik minden tovább, a nézeteltérést valószínűleg valamilyen ingatlannal kapcsolatos kérdés okozza. A hónap közepéig valószínűleg rendezni tudják ezt a kérdéskört. Lehet, hogy engedményeket kellene tenni egymás javára, bár a hetes sorsterületén áthaladó Mars önt nem biztatja a megegyezésre.

 
Impresszum Klsz Szolgáltató Kft. Az oldal tetejére
Jogok 7632 Pécs, Fellbach u. 18. Oldaltérkép
Beállítás kezdőlapnak Minden jog fenntartva! - © 2007-2019. - Klsz Szolgáltató Kft.