Elérhetőségeink
Klsz Szolgáltató Kft.
7632 Pécs, Fellbach u. 18.
 
Telefon: 06-72/526-961
Fax: 06-72/526-962
Mobil: +36-30/9369-123
 
Ügyfélfogadási idő
Hétfő 9.00 - 16.00
Kedd 9.00 - 16.00
Szerda Zárva
Csütörtök 9.00 - 16.00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Ebédidő 12.00 - 13.00
2021. október 27. szerda
Tevékenység címke
Társasházkezelés
Társasházkezelő
Közösképviselet
Közösképviselő
Ingatlankezelés
Astronet
Havi horoszkóp 2021. október 1-31.

Gyorsmenü:

 

Bak
Havi horoszkóp 2021. október 1-31.

Októberben a Plútó bolygó támogat, hogy olyan változásokat hozhass meg az életmódodba, amire már régóta vágytál. Testileg, lelkileg megújulhatsz. Uralkodó bolygód, a Szaturnusz a Vízöntőben járva a Jupiterrel együtt segít, hogy az elakadt pénzügyeket megnyugtatóan rendezhesd, nem kis haszonnal persze. A karriered felfelé ível, szóval nem lehet okod panaszra. Egyre többen ismerik el a munkádat, a befektetett energiát.

 

Bika
Havi horoszkóp 2021. október 1-31.

A mostani a felnőtté válás ideje. Mindegy, hogy az élet melyik arcát mutatja feléd, egészen biztosan egyedül kell a legfontosabb döntéseket meghoznod. A karriered ismét elindul előre köszönhetően a Jupiternek és a Szaturnusznak. Többnyire kellemes események várnak rád októberben, de meg is érdemled, hiszen sokat tettél már érte. Nincs más hátra, minthogy az anyagi helyzetedet megalapozd, megerősítsd, amelyben a bolygók szintén támogatnak téged.

 

Halak
Havi horoszkóp 2021. október 1-31.

Egész októberben a pénzügyekkel kell foglalkoznod, s ezek csupa olyan pénzek, amelyek másokkal közösek. Lehetséges, hogy egy nagy cégnek intézed az adózását, vagy valakivel te lépsz pénzügyi kapcsolatba. Mindenképpen fontos, hogy figyelj és hallgass a megérzéseidre. Így vagy úgy a te pénzügyeid is változnak, vagy megújult alapokra helyezitek azokat a partnereddel. Nem kell félned, a Jupiter bolygó megóv minden bajtól.

 

Ikrek
Havi horoszkóp 2021. október 1-31.

Összefogtak az égiek és mindenben támogatnak téged októberben, hogy végre igazán jól érezhesd magad a bőrödben. A Mérleg újhold, a Mars és a Merkúr bolygó a szerelmet támogatja és segítenek, hogy megállapodj végre. A Vízöntő Jupiter és Szaturnusz pedig csodás fényszöggel erősíti meg mindezt. Ha aktuális az életedben, az eljegyzés is felmerülhet... Ha párod is levegős jegyű, nem kell tartanod a rövid póráztól sem.

 

Kos
Havi horoszkóp 2021. október 1-31.

Az októberi horoszkóp szerint jó esélyekkel hozhatod rendbe a párkapcsolati problémákat, félreértéseket. Pontosan ebben támogat téged a Mérleg újhold és a Mars is, hogy működésre bírd a kapcsolatot. A Szaturnusz és a Vénusz kedvező fényszöge segít tartóssá tenni a szerelmet, sőt a Merkúr segíthet, ha törvényesíteni szeretnéd a párkapcsolatodat. A Jupiternek köszönhetően a barátok is pozitívan állnak hozzád. Hivatásodban továbbra is rendületlenül törsz előre.

 

Mérleg
Havi horoszkóp 2021. október 1-31.

Októberben a Mérleg újhold, a Mars, a Merkúr és a Nap is támogat téged. A bolygókat ráadásul csodásan pozitív fényszöggel támogatja a Jupiter és a Szaturnusz. A horoszkóp szerint csöppet sem lenne meglepő, ha épp a második őszi hónapban köteleznéd el magad eljegyzés, házasság vagy akár fogantatás formájában. Uralkodó bolygód, a Vénusz nagyon kellemes tárgyalásokat, megbeszéléseket jelez, amelyek kölcsönösen gyümölcsözőek lesznek.

 

Nyilas
Havi horoszkóp 2021. október 1-31.

Igen mozgalmas időszak előtt állsz, amely a kapcsolataidat és az anyagi helyzetedet érinti a legerőteljesebben. Nagyon valószínű, hogy régi és új ismerősök vesznek körül, akikkel valamilyen új vállalkozási formát találtok ki. A Plútó bolygó az anyagiak terén hozhat komolyabb változást az életedben. A szerelem tekintetében minden a lehető legjobban alakul, amiről a Nyilasba lépő Vénusz bolygó gondoskodik.

 

Oroszlán
Havi horoszkóp 2021. október 1-31.

A Vízöntőben járó Szaturnusz és Jupiter bolygó októberben újra támogatja a párkapcsolatodat. Ráadásul a Mérlegben járó bolygókkal ragyogó fényszögeket alkotnak, s szinte biztosan nagyon fontos kérdéseket vet fel majd benned. Párhuzamosan több minden is zajlik most körülötted. Lehet, hogy új szerelem kezd kialakulni, miközben az állandó kapcsolatodat még nem zártad le. Szinte biztosan színt kell vallanod, mert senkit sem tarthatsz hintában. Az új társnak szeretnél esélyt adni, aki lehet külföldi.

 

Rák
Havi horoszkóp 2021. október 1-31.

Neked egyáltalán nem okoz gondot, hogy a családot tyúkanyó módjára tartsd egyben. A család októberben különösen fontos terület az életedben. Köszönhetően a Mérleg újholdnak, biztos lehetsz benne, hogy megerősödik az érzelmi biztonságod. Az is elképzelhető, hogy átalakulnak a családi kapcsolatok, jobb és szorosabb időszak kezdődhet most. Ha bármilyen adósságod lenne, rendezheted ezt is végleg. Igaz, megvolt rá a pénzed, csak nem akartad lenullázni a bankszámládat. Most sem fogod.

 

Skorpió
Havi horoszkóp 2021. október 1-31.

A Vénusz bolygó októberben az anyagi helyzetedet segít rendezni. Úgy tűnik, amihez mostanság nyúlsz, arannyá válik a kezedben. Ebben a hónapban uralkodó bolygód, a Plútó szintén elindul előre, s elhárít körülötted mindenféle falat, amelyek eddig hátráltattak. Vedd fel az emberekkel a kapcsolatot, és meglátod visszatérsz a régi énedbe. A Jupiter és Szaturnusz az ingatlan ügyeket támogatja újult erővel. Szóval, kifejezetten kellemes hónapra számíthatsz.

 

Szűz
Havi horoszkóp 2021. október 1-31.

Októberben figyelned kell az egészségedre. Ha beteg voltál, könnyen kilábalhatsz belőle, és újra az igazán fontos feladatokra fókuszálhatsz. Munkahelyeden remekül érvényesülsz. A pénz is foglalkoztat, de nincs okod panaszra, a Mérleg újhold támogatja a törekvéseidet, sőt, úgy tűnik, a hozzáállásodat is megváltoztatja. Ahogy változik az anyagi helyzeted, úgy válsz egyre magabiztosabbá, és ez nagyon jól áll neked. Csak így tovább.

 

Vízöntő
Havi horoszkóp 2021. október 1-31.

Határozottan igent mondasz az életre októberben. De ez nem is csoda, hiszen a bolygók ismét erőteljesen támogatnak téged. A jegyedben járó Szaturnusz és Jupiter is elindul előre, és az egész életedet átstrukturálja, amire már nagy szükséged is volt. Annak ellenére, hogy számodra fontos a stabilitást, nem bánod a rugalmasságot sem, azt pedig kifejezetten kedveled, hogy a terveidet is meg tudod valósítani. Úgy érzed most magad biztonságban, hogy közben a szabadságod sem csorbul.

 
Impresszum Klsz Szolgáltató Kft. Az oldal tetejére
Jogok 7632 Pécs, Fellbach u. 18. Oldaltérkép
Beállítás kezdőlapnak Minden jog fenntartva! - © 2007-2021. - Klsz Szolgáltató Kft.