Elérhetőségeink
Klsz Szolgáltató Kft.
7632 Pécs, Fellbach u. 18.
 
Telefon: 06-72/526-961
Fax: 06-72/526-962
Mobil: +36-30/9369-123
 
Ügyfélfogadási idő
Hétfő 9.00 - 16.00
Kedd 9.00 - 16.00
Szerda Zárva
Csütörtök 9.00 - 16.00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Ebédidő 12.00 - 13.00
2023. február 02. csütörtök
Tevékenység címke
Társasházkezelés
Társasházkezelő
Közösképviselet
Közösképviselő
Ingatlankezelés
Astronet
Havi horoszkóp 2023. február 1-28.

Gyorsmenü:

 

Bak
Havi horoszkóp 2023. február 1-28.

Merkúr, a kommunikáció bolygója erősen tanácsolja, hogy február 10-ig mondd ki azt, amit eddig magadban tartottál. Addig jár a Bakban, és segít, hogy pontosan, érthetően és ügyesen fogalmazz. 11-én kilép a Bakból, és más feladatot tesz aktuálissá: egy új költségvetést kéne készítened, hogy lásd, mennyi pénzből kell kijönnöd. A hónap végéhez közeledve mehetnéked lesz. Utazni szeretnél. Ha megoldható, menj! Ha nem, akkor kezdd el megtervezni!

 

Bika
Havi horoszkóp 2023. február 1-28.

Tagadhatatlanul idegesíthet a főnököd februárban, de ezt nem szabad kimutatnod. Máskülönben hátrányos helyzetbe kerülsz. Holott ebben a hónapban előreléphetnél a létrán. Kedvezőtlen napok: 4 és 21, kedvező nap számodra a 16-dika. Ekkor egy komolyabb feladatot bízhatnak rád. Bolygód, a Vénusz 20-án vált jegyet, ami titkolózásra hajlamosít. Nem baj, ha nem vagy nyitott könyv, és diszkréten kezeled például a magánéletedet, de ne válj zárkózottá, mert nem tesz népszerűvé!

 

Halak
Havi horoszkóp 2023. február 1-28.

Februárban téli álmot alszol. Nem sok motivációt érzel a hétköznapi dolgokhoz. Csak egy-egy váratlan ötlet villanyoz fel. Pl. farsangi bál, az otthonod feldíszítése Valentin napra. Ezek az alkalmak jó hatással lesznek rád. 15-én a Halakban együtt áll a Vénusz és a Neptunusz, ami művészi tehetségedet erősíti fel. Vedd komolyan! 18-án éjjel a Nap belép a Halakba, és te kicserélődsz. Újból tudsz lelkesedni, és mosolyogni. Nem meglepő, ha népszerűséged nő.

 

Ikrek
Havi horoszkóp 2023. február 1-28.

Egész februárban lelkesen állsz hozzá mindenhez. Hol a Nap, hol bolygód, a Merkúr jár a Vízöntőben, ami inspiráló hatással van rád. Sok ötlet és lehetőség adódik ebben a hónapban. Élj ezekkel! A legjobb napjaid: 16 és 22. A munkahelyeden nem fog tetszeni minden újítás, változás. Van, amit kifejezetten kitolásnak érzel. Mielőtt lázadni kezdenél, gondold át a következményeket! Kritikus napok: 15 és 20. Semmiképp se hozd magad lehetetlen helyzetbe!

 

Kos
Havi horoszkóp 2023. február 1-28.

Az év második hónapjában a pénzedre kell vigyáznod. Jó lenne, ha most nem hallgatnál a gyerekes énedre, aki a téli leértékelésen mindenfélét megvenne. Kritikus napok: február 4 és 21. Ekkor lesz a legnagyobb a kísértés. Egyébiránt kissé álmos hangulat uralkodhat el rajtad. Olyan érzésed lesz, mintha sosem lenne vége a télnek. Ebben hoz javulást Vénusz, a kis szerencse és szeretet bolygója, ami 20-án belép a Kosba. Végre kicsit szerencsésebbnek és szerethetőbbnek fogod érezni magad.

 

Mérleg
Havi horoszkóp 2023. február 1-28.

Nincs még tavasz. Te mégis kivirágzol. Optimistábban és bizakodóbban látod önmagadat, a jelenedet és a jövődet is. Közben számtalan ötlet pattan ki a fejedből. Ezek csillagszóróként szikráznak. Neked annyi a dolgod, hogy elkapd őket. 16-án különösen legyél éber, mert egy komolyabb terv formálódik! Ez hosszú távon megoldást hozhat neked. 18-dikától vigyázz az egészségedre! Különösen a nyirkos, csapadékos időben ügyelj arra, hogy ne ázz el!

 

Nyilas
Havi horoszkóp 2023. február 1-28.

Minél több beszélgetésbe bekapcsolódsz, annál több hasznos információhoz jutsz hozzá februárban. A bolygók tanulási és/vagy utazási esélyt is mutatnak. Kedved szerint válogathatsz. De ne dönts ezeken a napokon: 4, 5, 21. Az otthonoddal is kellene törődnöd. Egy selejtezés, rendrakás, nagytakarítás, pár bútor áthelyezése, függöny csere felérne egy komplett felújítással. Szóval nem kell óriási összegeket költened ahhoz, hogy felfrissítsd a lakásodat.

 

Oroszlán
Havi horoszkóp 2023. február 1-28.

Csodálhatsz másokat, de ne irigykedj rájuk! Februárban többször elhatalmasodhat rajtad az irigység. Ez nem segít, csak lehúz téged. Inkább lesd el a titkukat! Nincs jó hatással rád a szürke idő sem. Mivel te „napelemmel” működsz: minél többet süt a Nap, annál jobban érzed magad. A hónap közepén találkozhatsz egy bölcs emberrel, aki bár kissé mogorva, de nagy tudású. Sokat tanulhatsz tőle. 20-dikától sokkal jobban leszel a Kosba lépő Vénusznak köszönhetően.

 

Rák
Havi horoszkóp 2023. február 1-28.

Egész februárban, de különösen 17-ig fontolj meg minden kiadást! Hamar mínuszba kerülhetsz, ha az akcióknak és a leértékeléseknek nem tudsz ellenállni. A legkritikusabb nap az 5-ei telihold napja. Tuti, hogy meg fogod bánni, ha veszel valamit. 15-én egy Vénusz-Neptunusz együttállás, 20-án az újhold léleksimogatóan hat rád. Nem kizárt, hogy eddig rejtett művészi tehetséged felszínre kerül. Érdemes lenne foglalkoznod ezzel. Elmehetnél tanulni…

 

Skorpió
Havi horoszkóp 2023. február 1-28.

Ne panaszkodj a családodra! Örülj, hogy van családod! Februárban számíts rá, hogy többször fognak nyaggatni különböző kérésekkel! Szerinted meg tudnák oldani nélküled, ami bosszanthat. Inkább azt lásd meg, hogy szükségük van rád! Közben nem egyszerű a munkádra koncentrálnod. 18-tól sokkal jobban leszel. 20-án az újhold újításra ösztönöz. Ne fogd vissza magad! Amit most kezdesz el, egy új fejezetet nyit meg, és új távlatokat jelenthet…

 

Szűz
Havi horoszkóp 2023. február 1-28.

Kissé tanácstalan lehetsz februárban. Nem értesz pár döntést, ami a te munkádat is érinti. Amennyiben nem vagy vezető pozícióban, nem tehetsz mást, mint elfogadni, és megcsinálni a rád bízott feladatokat. Kérdezhetsz, de semmiképp se vitatkozz! Hidd el, elmúlik a rossz érzésed, és helyreáll a rend benned és körülötted is! Ezzel párhuzamosan a szerelem beköltözhet a szívedbe. Valaki nagy hatással lesz rád. Nem lesz könnyű ellenállni neki. Kérdés, hogy kell-e…

 

Vízöntő
Havi horoszkóp 2023. február 1-28.

Amíg a Nap a Vízöntőben jár (február 18-ig) körülötted forog a világ: mindenki veled akar találkozni, bulizni, kirándulni, stb. Élvezd ezt a népszerűséget! De számíts feszült napokra: 4, 5, 21! Ezeken a napokon vita pattanhat ki. Jobb lenne, elnézőnek maradnod mindenkivel. 11-én Merkúr belép a Vízöntőbe, és segít, hogy érvényre jusson az eredeti stílusod és a függetlenséged. Közben élesedik a szemed, javul az emberismereted. Ez pontos iránytű lehet…

 
Impresszum Klsz Szolgáltató Kft. Az oldal tetejére
Jogok 7632 Pécs, Fellbach u. 18. Oldaltérkép
Beállítás kezdőlapnak Minden jog fenntartva! - © 2007-2023. - Klsz Szolgáltató Kft.