Elérhetőségeink
Klsz Szolgáltató Kft.
7632 Pécs, Fellbach u. 18.
 
Telefon: 06-72/526-961
Fax: 06-72/526-962
Mobil: +36-30/9369-123
 
Ügyfélfogadási idő
Hétfő 9.00 - 16.00
Kedd 9.00 - 16.00
Szerda Zárva
Csütörtök 9.00 - 16.00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Ebédidő 12.00 - 13.00
2018. május 27. vasárnap
Tevékenység címke
Társasházkezelés
Társasházkezelő
Közösképviselet
Közösképviselő
Ingatlankezelés
Astronet
Havi horoszkóp 2018. május 1-31.

Gyorsmenü:

 

Bak
Havi horoszkóp 2018. május 1-31.

Csak május 15-ig kell várnia a boldogságra, ettől fogva csupa öröm lesz az élete. A Vénusz már szemben fog állni az Ön jegyével május 19-től, és oda repíti önt, ahova vágyik. Az egész hónap, olyan lesz, mintha folyamatosan ünnepelne. Minden napra jut egy kellemes élmény. Szerelmi problémái alaptalanok, nincs oka az aggodalomra, majd meglátja. Munkahelyén sokkal többet kell dolgoznia, de ez csak május 13-ig tart, és a siker nem marad el.

 

Bika
Havi horoszkóp 2018. május 1-31.

A Nap az ön jegyében áll, itt pedig az év uralkodója, a Vénusz uralkodik. A Szaturnusz nagyon jó fényszöget vet az ön jegyére. Ebben a hónapban növelheti bevételeit, és stabilizálhatja a következő három éven át. Az uralkodó bolygója, a Vénusz az anyagi javak sorsterületén áll, így inkább a pénzügyekre kellene a hangsúlyt fektetnie. A Jupiter, a lehetőségek bolygója minden területen támogatja önt, és számtalan lehetőséget kínál. A hónap közepétől a gondjait el is felejtheti. Május 20-tól szerelmi élete is rendeződik.

 

Halak
Havi horoszkóp 2018. május 1-31.

A Mars még a Bak jegyében áll együtt a Plútóval, rengeteg munkát ad, és a Vénusz még nem tud segíteni önnek. A feszített tempó csak május 13-ig tart, mert a Merkúr ekkor kerül kedvező helyzetbe, ekkortól számíthat előrelépésre. Május 19-én a Vénusz pompás helyzetben lesz, a szerelemben csodálatos időszakot élhet át.

 

Ikrek
Havi horoszkóp 2018. május 1-31.

Az év uralkodója, a Vénusz az Ikrek jegyében áll, így ön nagyon népszerűvé válik a társaságban ebben a hónapban. Ez a bolygóállás minden területen jót hozhat önnek. A gyermekei sok örömet szereznek önnek. A Mars, az energia bolygója május 16-tól segítségére van a Vénusznak, így a párkapcsolatában semmi probléma nem lehet, sőt! Ha önök gyermeket szeretnének, jövőre már örülhetnek is a kis jövevénynek. Ha ön esetleg még egyedülálló, akkor biztos lehet a sikerben.

 

Kos
Havi horoszkóp 2018. május 1-31.

A Nap, az ön szerelmet jelző sorsterületének uralkodó bolygója, a Bika jegyében áll, ez pedig Vénusz uralta jegy, Vénusz uralta évben, így ez a hónap nagy valószínűséggel csakis a szerelemről szólhat. A Vénusz kellemes fényszögben áll az ön jegyével, a Nap az ön anyagi javait jelző sorsterületén ellátja minden jóval, még azt is megengedi, hogy túllépje a bankszámlája limitjét. Ám a többi bolygó figyelmezteti önt, hogy figyeljen jobban az egészségére és a munka területére: sokkal hamarabb kimerül, mint gondolná, és feletteseivel is meggyűlhet a baja.

 

Mérleg
Havi horoszkóp 2018. május 1-31.

A Vénusz az Ikrek jegyében áll, ennél jobb helyen most nem is lehetne. Minden területen sikerek várhatók. Hivatásbeli életében sem lesz fennakadás, most bezsebelheti a sikereket. Minden könnyedebben megy. Figyeljen az esélyeire, egyet sem szabad elszalasztania!

 

Nyilas
Havi horoszkóp 2018. május 1-31.

A Vénusz az Ikrek jegyében áll, pontosan szemben önnel, és olyan érzelmeket kínál, amilyenekben már régóta nem volt része. Lehet, hogy az illetőt már nagyon régóta ismeri, és esetleg egyszer csalódnia kellett benne, de mindenki megérdemel még egy esélyt, nem igaz? Hivatásában marad a feszített tempó, de nem is szabad lazítani rajta, nem kevés pénzről lesz szó már május 13-tól.

 

Oroszlán
Havi horoszkóp 2018. május 1-31.

A Merkúr most különleges utazásra viheti. Jogilag esetleg nagyobb lesz a felelősség, ám több lehet a fizetése, és elő is léptethetik, mindenképpen megéri a többletmunka. A Vénusz az Ikrek jegyében áll, az ön horoszkópjának azon sorsterületén, mely a kapott szerelmet jelzi. Menjen előre, ne álljon meg! A legszebb esték, éjszakák és hétvégék várnak önre egészen május 19-íg, és a jó hangulatát semmi sem tudja elrontani. Akár egyedül is boldog lehet.

 

Rák
Havi horoszkóp 2018. május 1-31.

Május 19-én a Vénusz átlép a Rák jegyébe, és felpezsdíti a szerelmi életét. Minden rendbe jön ön körül, akár a hivatásáról, akár a magánéletéről lesz szó, kitűnően fogja érezni magát. Kedvesével olyan időszakot élnek át, mint amikor először látták meg egymást. Bármi mulasztása is volt, most bizonyára be tudja hozni az elmaradásait. Most igazán megtapasztalhatja, hogy az élet maga a csoda!

 

Skorpió
Havi horoszkóp 2018. május 1-31.

A Jupiter a Skorpió jegyében áll. A legjobb esélyei vannak a sikerre! A Merkúr május 13-tól már a Bika jegyében áll, és olyan információkkal szolgál, aminek nagy hasznát veheti majd. A szerelemben várnia kell május 19-ig, mert a Vénusz csak ez után lesz a Rák jegyében, ahonnan sokat segíthet. Valaki akkor le szeretné hozni önnek a csillagokat az égről, fogadja el nyugodtan!

 

Szűz
Havi horoszkóp 2018. május 1-31.

Leveles a május, virágos a rét, ezt a dalt most önnek éneklik a madarak... Nagyszerű hónapnak néz elébe! Ugyan május 19-ig a hivatásbeli ügyek nagyon le fogják terhelni, és a szerelemben is talán hiányzik a nagy lángolás, de utána csak és kizárólag örömök várhatók ebben a hónapban. A Vénusz átlép a Rák jegyébe, és a Jupiter a legszebb fényszögét veti oda. Így a párkapcsolatában a lehető legszebb időszak várható. Teljes szívből tud majd szeretni, és nagy egyetértésben dönthetnek komoly dolgokról. Ha ön egyedülálló, mindenképpen megtalálja szíve választottját.

 

Vízöntő
Havi horoszkóp 2018. május 1-31.

Nem véletlenül mondják, hogy a május a legszebb hónap, különösen igaz ez az ön életére. A Vénusz uralta évben, a Vénusz uralta hónapban, az örömök bolygója a legjobb fényszöget veti önre az Ikrek jegyéből. Most ön is nyugodtan nézhet a párja szemébe, és jogosan érzi majd úgy, hogy ez a szerelem a sírig fog tartani. Ha ön még egyedülálló, akkor jól gondolja meg, kinek az udvarlását fogadja el. Május 16-tól a Mars már a Vízöntő jegyébe lép, és nagyon erős hatással lesz önre. Jobb, ha már most elkezd valamilyen intenzív sportot, amivel levezetheti a felesleges energiáját.

 
Impresszum Klsz Szolgáltató Kft. Az oldal tetejére
Jogok 7632 Pécs, Fellbach u. 18. Oldaltérkép
Beállítás kezdőlapnak Minden jog fenntartva! - © 2007-2018. - Klsz Szolgáltató Kft.