Elérhetőségeink
Klsz Szolgáltató Kft.
7632 Pécs, Fellbach u. 18.
 
Telefon: 06-72/526-961
Fax: 06-72/526-962
Mobil: +36-30/9369-123
 
Ügyfélfogadási idő
Hétfő 9.00 - 16.00
Kedd 9.00 - 16.00
Szerda Zárva
Csütörtök 9.00 - 16.00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Ebédidő 12.00 - 13.00
2019. március 22. péntek
Tevékenység címke
Társasházkezelés
Társasházkezelő
Közösképviselet
Közösképviselő
Ingatlankezelés
Astronet
Havi horoszkóp 2019. március 1-31.

Gyorsmenü:

 

Bak
Havi horoszkóp 2019. március 1-31.

Sok jóra ne számítson március hónapban. Az év uralkodó bolygója, a Merkúr hátráló mozgásba kezd. A fontos tervek, projektek, dolgok közül, amit csak lehet, halasszon minél későbbre. A Mars viszont rengeteg erőt ad önnek, annyira kitartó lehet, hogy sikerül leküzdenie az akadályokat. Március 26-án a Vénusz jegyet vált, a Halak jegyéből sok pozitív érzéssel ajándékozza meg. A szerelmet nem fogja tudni elkerülni!

 

Bika
Havi horoszkóp 2019. március 1-31.

A Merkúr március 5-től hátráló mozgásba kezd a Halak jegyében. Sajnos most nehezére esik, hogy kitartóan dolgozzon vagy küzdjön az álmaiért, emiatt néhány tervével kudarcot vallhat. A Halak jegyében a Merkúr felerősíti önben az intuíciót, és ez most egy igazi kincs lesz az ön számára. Segít abban is, hogy ne valljon kudarcot egy üzletben, amit valaki ajánl önnek.

 

Halak
Havi horoszkóp 2019. március 1-31.

A 2019-es év uralkodója március 5-től hátráló mozgásban lesz a Halak jegyében, a Vénusz átlép a Vízöntő jegyébe, és a Mars sem kedvez önnek. Ebben a hónapban összeszorított fogakkal kell előre lépni! Ne most kezdjen bele új hobbikba, minden erejére szüksége lesz a napi feladatok elvégzéséhez! Önnek nagyon jó az intuíciója, de most hátráló Merkúr képes félrevezetni önt – legyen nagyon megfontolt a döntéseiben!

 

Ikrek
Havi horoszkóp 2019. március 1-31.

A Merkúr hátráló mozgásba kezd, március 5-től. Számítson arra, hogy munkájának ebben a hónapban nem lesz annyi eredménye, mint amennyit várt tőle. Kétszeres erőfeszítést kívánnak öntől a feladatok. Ha teheti, vegyen ki pár nap szabadságot és utazzon el! A Vénusz kellemes kalandokkal szórakoztatja a kiruccanás alatt.

 

Kos
Havi horoszkóp 2019. március 1-31.

Március 5-én a Merkúr hátrafelé indul, és akadályozza a komoly munkákat. Csak akkor tudja maradék nélkül befejezni a feladatait, ha többször neki kezd. Cserébe a Vénusz – a szerelem bolygója – március 25-ig nagyon jó fényszöget vet az ön jegyére. Ez akár a párban élőknek, akár az egyedülállóknak csodálatos tavaszi belépőt ígér. Nagyon figyeljen az egészségére! A Mars kedvezőtlen állása miatt hamarabb elkaphat egy fertőzést, mint gondolná. Fogyasszon minél több vitamint!

 

Mérleg
Havi horoszkóp 2019. március 1-31.

A Merkúr hátráló mozgásba kezd ugyan, de a Vénusz, mint a Mérleg jegyének uralkodója, mindent felülír. Önnek kedvező helyzetben áll, és sok örömöt, boldogságot jelez a magánéletében. A munkájában több zavar támad, ezt muszáj lenne rendbe tenni. Precízebbnek kell lennie a szokásosnál.

 

Nyilas
Havi horoszkóp 2019. március 1-31.

A Merkúr március 5-től hátráló mozgásba kezd a Halak jegyében. Ez főleg a hivatásbeli ügyeiben fogja akadályozni. Sajnos az egészségére sincs jó hatással ez a bolygóállás. A Mars a Bika jegyében tartózkodik, vigyázzon jobban anyagi javaira, és igyekezzék beosztani azt, ami van, a többletet tegye félre. De legalább a szerelmi élete tökéletesen alakul. A Vénusz a Vízöntő jegyében a legszebb érzésekről gondoskodik. Így érzelmi oldalról ez a hónap pozitívan záródik.

 

Oroszlán
Havi horoszkóp 2019. március 1-31.

A Vénusz átlép a Vízöntő jegyébe, ez pedig az ön komoly kapcsolatokat jelző sorsterülete. Lassítson! Koncentráljon arra, hogy minél jobban érezze magát! A párkapcsolat területén kellemes változások várhatóak, ha egyedülálló, megismerkedhet valakivel, és a kezdeti vonzalom rövidesen szerelemmé mélyül. A hivatásában sajnos nem ilyen ragyogó a helyzet. A Merkúr, az év uralkodó bolygója hátráló mozgásba kezd, és ez így marad egész hónapon át. Legyen a munkájában nagyon alapos, és véletlenül se adjon fel semmit, még akkor sem, ha nagy nehézségekbe ütközik.

 

Rák
Havi horoszkóp 2019. március 1-31.

A Merkúr, az év uralkodó bolygója már a hónap elején hátráló mozgásba kezd. Emiatt talán elveszettnek érezheti magát, sokat gondolkodhat azon, hogy hogyan tudna változtatni az életén. Tegye inkább kellemessé ezt az időszakot, és foglalkozzon többet önmagával, igyekezzen elég időt szánni a feltöltődésre, regenerálódásra. A Mars jó fényszögben áll a Rák jegyéhez. Mozogjon, sportoljon minél többet! Sok energiára lesz szüksége az év további részében.

 

Skorpió
Havi horoszkóp 2019. március 1-31.

Több bolygó jó fényszöge is arra figyelmezteti, hogy figyeljen jobban az egészségére. A Mars március 14-től már a Bika jegyébe lép, és sok erőt ad önnek. Fogyasszon minél több gyógyteát, ásványvizet! A friss levegő önnek is nagyon hasznos. A Merkúr, az év uralkodó bolygója, hátráló mozgásban lesz már március 5-től. Ám az ön szempontjából előnyös jegyben áll, ezért önre nem hat annyira kedvezőtlenül, mint más jegy szülötteire.

 

Szűz
Havi horoszkóp 2019. március 1-31.

A 2019-es év uralkodó bolygója, a Merkúr a Szűz jegyének is uralkodója. Sajnos ebben a hónapban ez mit sem segít az ön helyzetén, mert inkább hátrányokat jelez, mint előrehaladást, ugyanis március 5-től ez a bolygó hátráló mozgásba kezd. Ön mindig is precíz volt, de most még pontosabban és gondosabban kell végeznie a munkáját, és ne keserítse el az esetleges kudarc. A szerelmi élete sem ígér kiemelkedően pozitív eseményeket, legalábbis március 25-ig nem valószínű. Egyedül a Mars támogatja önt: sportoljon minél többet, ez javít a közérzetén.

 

Vízöntő
Havi horoszkóp 2019. március 1-31.

A Merkúr, az év uralkodó bolygója március 5-től hátráló mozgásba kezd, de ez az ön számára előnyöket is hozhat. Tekintsen vissza a múlt évre, és foglalkozzon azzal, hogy mennyi mindent sikerült már elérnie. A Vénusz ebben a hónapban sok időt tölt a Vízöntő jegyében. Ez a legjobb időszak, ha éppen ön a nászútján van, de ha még nincs párja, akkor most találkozhat azzal, aki ez év végéig biztosan ön mellett marad. A Mars kedvezőtlen helyzetben van, figyelmezteti arra, hogy vigyázzon jobban az egészségére, és pihenjen minél többet.

 
Impresszum Klsz Szolgáltató Kft. Az oldal tetejére
Jogok 7632 Pécs, Fellbach u. 18. Oldaltérkép
Beállítás kezdőlapnak Minden jog fenntartva! - © 2007-2019. - Klsz Szolgáltató Kft.