Elérhetőségeink
Klsz Szolgáltató Kft.
7632 Pécs, Fellbach u. 18.
 
Telefon: 06-72/526-961
Fax: 06-72/526-962
Mobil: +36-30/9369-123
 
Ügyfélfogadási idő
Hétfő 9.00 - 16.00
Kedd 9.00 - 16.00
Szerda Zárva
Csütörtök 9.00 - 16.00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Ebédidő 12.00 - 13.00
2021. július 25. vasárnap
Tevékenység címke
Társasházkezelés
Társasházkezelő
Közösképviselet
Közösképviselő
Ingatlankezelés
Astronet
Havi horoszkóp 2021. július 1-31.

Gyorsmenü:

 

Bak
Havi horoszkóp 2021. július 1-31.

A párkapcsolatot érinti az Újhold a Rák jegyében. Szinte belső kényszert érzel arra, hogy jól működtesd a kapcsolatodat. Keresed a kompromisszumka, és meg is találjátok azokat az új „szabályokat”, amelyek mindkettőtök számára kedvezőek. Ha egyedülálló vagy, akkor valószínűleg bemutatnak neked egy hozzád illő személyt, és önmagadhoz képest gyorsan a tettek mezejére lépsz. Az intimitás legmélyebb fokát fogod megélni. Elégedetlen vagy ugyan a pénzügyi helyzeteddel, de nem kell sokáig aggodalmaskodnod, mert váratlanul visszatér hozzád egy nem várt összeg.

 

Bika
Havi horoszkóp 2021. július 1-31.

Elégedetlen vagy, mindenen megsértődsz, jó lenne, ha téged ért kellemetlenségeket megpróbálnád feldolgozni, és nem a környezeteden vezetnéd le. Lehetséges hogy az otthon felújítása miatt kapod fel a vizet. 10-én a újhold lehetőséget ad arra, hogy elsimítsd a dolgaidat, és újra megteremtsd a harmóniát az életedben. A munkahelyed pedig olyan, amilyen, a retrográd Szaturnusz ingyen nem ad semmit, be kell dolgoznod magad. Egy kis környezet váltás jót tenne, de először a feladataidat tudd le. A hónap végén létre jövő Telihold a karrier sorsterületén megoldja a munkahelykérdést.

 

Halak
Havi horoszkóp 2021. július 1-31.

Az Újhold a romantikát, a játékot, a szerelmet biztosítja, ha van most partnered, akkor a kapcsolatotok nagyon meghitt és boldog. Ha nincs, akkor a két retrográd bolygó visszahozhat az életedbe egy régi szerelmet. Mindegy, honnét jön a boldogság! A munkahelyeden akad egy kis probléma, vagy új pozíciót kapsz, vagy a munkahelyed költözik. Tehát a munkád miatt napi utazásra számíthatsz hamarosan, ezt a Vízöntő telihold is igazolja.

 

Ikrek
Havi horoszkóp 2021. július 1-31.

A Merkúr az első sorsterületeden rengeteg megbeszélést jelez, melyeket nagy sikerrel lerendezel. 10-én a Rák újhold olyan pompás ötletekkel lát el pénzügyileg, hogy még magad is meglepődsz, hogy mennyi mindent el tudsz érni. A Mars-Vénusz fényszöge jelzi, hogy ha szingli vagy, több jelentkező is akad, hogy melyikük lesz az, akivel szerelemmé mélyülhet a flört, az még a jövő zenéje. Lehetséges, hogy elmarad egy külföldi utazás, de ne bánkódj túlságosan, lesz helyette jobb.

 

Kos
Havi horoszkóp 2021. július 1-31.

A pénzügyekben lesz egy kis veszteséged, le kell nyelned ezt a békát. Pedig te valószínűleg a lakásod kisebb felújítására szeretted volna áldozni ezt az összeget, de nyugodj meg, az így is összejön. Még szerencse, hogy a dühöd gyorsan elmúlik, így szórakozással, flörtöléssel múlatod az időt, erre utalnak a bolygók is. A feletteseddel nem felhőtlen a kapcsolatod, ha meg akarod tartani az állásod, legyél diplomatikusabb. A Telihold a segítségedre lesz mindenben, a hónap végén rendben mennek a dolgaid.

 

Mérleg
Havi horoszkóp 2021. július 1-31.

Az Újhold a karrier területét érinti, valamilyen szinten megújul a munkád, vagy lehet, hogy kineveznek, esetleg egy másik csoport élére helyeznek. A Vénusz-Mars együttállása miatt elképzelhető, hogy csapatépítés címszó alatt sokat maradsz házon kívül és ezt kedvesed nem nézi jó szemmel. A kapcsolatod jó, nem éri meg kockáztatni, és a Telihold alatt kirobbanhat a vita. Próbáld meg biztosítani a másikat a szeretetedről, hidd el, egy kicsivel több törődés elegendő lehet ehhez.

 

Nyilas
Havi horoszkóp 2021. július 1-31.

Az Újhold a pénzügyeket érinti, elképzelhető, hogy találsz egy remek befektetési formát, amihez egy társra is szükséged lesz. Ne aggódj, ha nem találsz megfelelő társat, épp elég készpénzzel rendelkezel, biztos, hogy kapsz hozzá hitelt is. Ha szingli vagy, most minden adott az ismerkedéshez, és biztos, hogy bőven lesz részed flörtökben. Egészségi felülvizsgálatot érdemes lenne csináltatnod.

 

Oroszlán
Havi horoszkóp 2021. július 1-31.

A két erotikus planéta a te jegyeden halad keresztül, így nem csoda, ha hatalmas udvartartásod van. Persze meg is teszel érte mindent, próbálsz jó benyomást tenni a környezetedre. Ha van párod, ez a fényszög nem segíti elő a kettőtök közötti feszültség elhárítását. Neked tetszik, hogy téged ünnepelnek. A rivaldafény a te otthonod, de így kicsi az esély a házasságod megmentésére. Ha fontos neked a másik, muszáj leépítened a rajongóid körét. Ha független vagy, akkor tartós szerelem vár rád, amit a hónap végén a Telihold meg is pecsétel.

 

Rák
Havi horoszkóp 2021. július 1-31.

Az Újhold a Rák jegyében áll. Most a karmesterpálca a te kezedben van! Csak legyen egy konkrét terved, amit szeretnél megvalósítani, most biztos lehetsz a sikerben. A Vénusz-Mars együttállása a pénz területén hoz is, visz is, ez azt jelenti, hogy sokat dolgozol, de sok pénzt is keresel, amit viszont el is költesz. Ne haragudj magadra ezért, fontos, hogy jutalma is legyen a sok munkának. Ha van párod, akkor azt tapasztalod, hogy mostanság kissé nehézkes a harmónia fenntartása. Egyfajta lekezelő vagy rivalizáló bánásmódot érzel a párod irányából, ez a Nap-Plútó szembenállás hozadéka. 20-a után a Vénusz helyzete rövidebb utazásokat jelez.

 

Skorpió
Havi horoszkóp 2021. július 1-31.

Az Újhold új világnézettel, utazással ajándékozhat meg téged. Karriered magasan csillog, bár partnered szerint egy kicsit sok időt tartózkodsz házon kívül, kapcsolatotok emiatt kissé viharosnak tűnik. Te nem akarsz folyton magyarázkodni, ami nem is csoda, de azért légy tekintettel a másik érzéseire is. Az ingatlan adás-vétel szintén esedékes lehet, erre a Vízöntő Telihold is ráerősít.

 

Szűz
Havi horoszkóp 2021. július 1-31.

Az Újhold jelzi, hogy a baráti körödben nagy mozgás várható, lesz olyan, akivel megszakad a kapcsolat, ám új ismeretségeket is kötsz mostanság, és lesz köztük olyan, akiben meg tudsz bízni. A párkapcsolat érdekesen alakul, adódik pár konfliktus, ráadásul a két szerelemi bolygó, a Mars és a Vénusz hozhat egy titkos szerelmet. Gondold meg alaposan, mibe mész bele, mert általában ezek fájdalmas dolgok, és a te szíved a titkos kapcsolatokba beleszakadna. Az egészségedre is kiemelten figyelj a következő hetekben.

 

Vízöntő
Havi horoszkóp 2021. július 1-31.

A dolgaid rád jellemzően jól összegabalyodtak, a munka, ami most a legjobban megy, valószínűleg megint kitaláltál valami újdonságot, amivel megelőzöl mindenkit. Ezt köszönheted az Újholdnak. A Vénusz-Mars együttállás egy komoly kapcsolatot mutatna, de a Szaturnusz szembenállásban és Uránusz fényszögében van: kell is, meg nem is, bizonytalan vagy teljesen. 24-én jön létre a Telihold, ennyi időd van rá, hogy megold a rejtélyt. Nagy valószínűséggel az igen mellett fogsz dönteni, mert 28-án a Jupiter visszalép a jegyedbe.

 
Impresszum Klsz Szolgáltató Kft. Az oldal tetejére
Jogok 7632 Pécs, Fellbach u. 18. Oldaltérkép
Beállítás kezdőlapnak Minden jog fenntartva! - © 2007-2021. - Klsz Szolgáltató Kft.