Elérhetőségeink
Klsz Szolgáltató Kft.
7632 Pécs, Fellbach u. 18.
 
Telefon: 06-72/526-961
Fax: 06-72/526-962
Mobil: +36-30/9369-123
 
Ügyfélfogadási idő
Hétfő 9.00 - 16.00
Kedd 9.00 - 16.00
Szerda Zárva
Csütörtök 9.00 - 16.00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Ebédidő 12.00 - 13.00
2018. szeptember 26. szerda
Tevékenység címke
Társasházkezelés
Társasházkezelő
Közösképviselet
Közösképviselő
Ingatlankezelés
Astronet
Havi horoszkóp 2018. szeptember 1-30.

Gyorsmenü:

 

Bak
Havi horoszkóp 2018. szeptember 1-30.

Szeptember 6-án a Merkúr átlép a Szűz jegyébe, a legjobb fényszögben fog állni a Bak jegyéhez, és növelni fogja a bankszámláját! Legyen minél kitartóbb, hiszen a Jupiter is sok szerencsét ígér. A szerelemhez a Vénusz szeptember 9-től biztosítja a csodálatos lehetőségeket, hiszen ez a planéta az ön kapott szerelmeket jelző sorsterületén fog állni.

 

Bika
Havi horoszkóp 2018. szeptember 1-30.

Sok bolygó van a Szűz jegyében, ez pedig erőt ad önnek. A Jupiter szemben áll a Bika jegyével, szerencséssé teszi önt. A siker biztosított, karrierjében nagyot léphet előre. Figyeljen rá viszont, hogy ne hajszolja magát túl: a Mars ugyanis elhiteti önnel, hogy többet tud dolgozni, mint gondolja.

 

Halak
Havi horoszkóp 2018. szeptember 1-30.

Csak szeptember 9-ig kell várnia a Vénuszra, mert addig a Mérleg jegyében áll, és ez nem harmonizál a Halak jegyével. Ez után rendkívül jó esélyeket kap, akár az anyagi helyzetével, akár a szerelmi életével kapcsolatban. A Mars sajnos néhány akadályt állít az útjába, amit le kell küzdenie. Ez sikerülhet, de sok energiájába kerül, és ebből nincs most feleslege. Kímélje magát, pihenjen minél többet, éljen sokkal egészségesebben!

 

Ikrek
Havi horoszkóp 2018. szeptember 1-30.

Anyagi helyzete egyelőre stabil, de ez nem elég a boldogsághoz. Szakmai sikerre vágyik. A Jupiter kitartást és erőt ad, valamint a Vénusz és a Merkúr is rásegít majd a kedvező sugárzásával. Nemcsak a mindennapos aprómunkában ér majd el sikert, hanem a szerencse nem várt fordulatot hoz a karrierjét illetően is. Kedvesével is sokkal gördülékenyebben mennek majd a dolgok, ha több időt tud szánni rá.

 

Kos
Havi horoszkóp 2018. szeptember 1-30.

A hónap második felétől a bolygók nem tudnak sokat segíteni szerelmi ügyekben. A rokonokat nem válogathatja meg az ember, de azért távol tarthatja magától őket.... Önnek most ezt kell tennie, különösen, ha épp most van indulóban egy kapcsolata. A munkahelyén legyen óvatos: a Merkúr szeptember 22-től már kellemetlen fényszögben áll a Kos jegyével, ez nagyon kedvezőtlen fényszög! Most inkább napolja el a fontos dolgokat. Ha teheti, kerülje el a vitát a főnökeivel.

 

Mérleg
Havi horoszkóp 2018. szeptember 1-30.

Több változást is hozhat szeptember! Ha új vállalkozásba kezd vagy munkahelyet változtat, akkor nemcsak a saját erejére támaszkodhat, hanem a barátai segítségére is számíthat (bár, hiúsága nem igazán hagyja, hogy éljen ezzel a lehetőséggel). Ha eddig csak laza szálak fűzték kedveséhez, elérkezettnek látja az időt arra, hogy feladja érte a függetlenségét, és szorosabbra kösse a szálakat.

 

Nyilas
Havi horoszkóp 2018. szeptember 1-30.

A Vénusz a Mérleg jegyében áll szeptember 8-ig, és ez jó fényszöget vet az ön jegyére, ez a szerelmi életét felélénkíti. A Merkúr szeptemberben belép az ön karrierjét jelző sorsterületre. Ha mindent belead, akkor még az év vége előtt komoly sikereket érhet el. Az energiát a Mars fogja adni ehhez.

 

Oroszlán
Havi horoszkóp 2018. szeptember 1-30.

A Merkúr az Oroszlán jegyében kellemetlen kapcsolatban áll a hónap elején. Élesíti a gondolkodását azokkal szemben is, akik csak kihasználják önt. Könnyen lehet, hogy baráti köre lényegesen kevesebb személyből áll majd szeptember 6. után... Ez azt is jelentheti, hogy jobban kell figyelnie a részletekre. A szerelemben sem várhat sokkal jobb eseményeket. Rengeteg vitaforrás akad a kapcsolatában.

 

Rák
Havi horoszkóp 2018. szeptember 1-30.

A Vénusz szeptember 9-től a Skorpió jegyében áll, ez kedvez önnek, ráadásul a Merkúr és a Jupiter is támogatja önt. Ezekkel a bolygókkal sok sikert érhet el, és olyan életet élhet, amilyet mindig is akart! Sok flört, meghitt esték és szenvedélyes éjszakák várnak önre. A Mars szeptember 11-től már nem tud segíteni: gazdálkodjon megfelelően az energiájával. Ne essen túlzásokba, sem a szerelemben, sem a munkában.

 

Skorpió
Havi horoszkóp 2018. szeptember 1-30.

Szeptember 9-én a Skorpió jegyébe lép a Vénusz, az ön életébe pedig betoppan a szerelem. Ne keseredjen el, ha ennek nyomát sem látná a hónap első napjaiban. Cserében használja az időt arra, hogy sportoljon, és szórakozzon! Egy kis kikapcsolódás nem ártana, kellemes utazást mutatnak a csillagok.

 

Szűz
Havi horoszkóp 2018. szeptember 1-30.

A Nap a Szűz jegyében áll szemben a Neptunusszal. A nagyszerű augusztus után, amikor anyagilag is nagyon jól ment a dolga, most egy még jobb hónap következik! Ha egyedülálló, akkor most párra találhat! Sok idejét rabolják el viszont a hivatalos ügyek, az értetlen ügyintézők, ezért semmit ne hagyjon az utolsó pillanatra, és főleg semmit nem bízzon másra!

 

Vízöntő
Havi horoszkóp 2018. szeptember 1-30.

A hónap első napjaiban kitűnő esélyeket kap az élettől. A kollégái sokat segíthetnek ötletei kidolgozásában, de ha mindent rájuk testál, akkor a végén teljesen kimarad a megvalósításból, és a vele járó dicsőségből, anyagi haszonból is. A legfontosabb szálakat tehát tartsa magánál. Sajnos mindez csak szeptember 9-ig tarthat, mert a Vénusz belép a féltékeny Skorpió jegyébe. Sok mindent kell majd tisztáznia a párkapcsolatában. Valamelyikük bizonyára nagyon elégedetlen bizonyos helyzettel. Ezt mindenképpen tisztáznia kell.

 
Impresszum Klsz Szolgáltató Kft. Az oldal tetejére
Jogok 7632 Pécs, Fellbach u. 18. Oldaltérkép
Beállítás kezdőlapnak Minden jog fenntartva! - © 2007-2018. - Klsz Szolgáltató Kft.