Elérhetőségeink
Klsz Szolgáltató Kft.
7632 Pécs, Fellbach u. 18.
 
Telefon: 06-72/526-961
Fax: 06-72/526-962
Mobil: +36-30/9369-123
 
Ügyfélfogadási idő
Hétfő 9.00 - 16.00
Kedd 9.00 - 16.00
Szerda Zárva
Csütörtök 9.00 - 16.00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Ebédidő 12.00 - 13.00
2018. július 18. szerda
Tevékenység címke
Társasházkezelés
Társasházkezelő
Közösképviselet
Közösképviselő
Ingatlankezelés
Astronet
Havi horoszkóp 2018. július 1-31.

Gyorsmenü:

 

Bak
Havi horoszkóp 2018. július 1-31.

A Vénusz július második felében már a Szűz jegyében fog járni, és ön kedvet kap egy kicsit flörtölni. Ez sok jót jelent, elsősorban egy olyan szerelmet, amely egy egész életre szólhat. A Merkúr sajnos nem tud segíteni önnek a hivatásában, sőt több bosszúságot okozhat, mint gondolná. De miután gyors bolygó, ön könnyedén szembe fog tudni nézni a problémákkal.

 

Bika
Havi horoszkóp 2018. július 1-31.

Ha megteheti, tervezze inkább a szabadságát a hónap második felére. Addig is szervezzen érdekes programokat minden napjára. Július végén, pontosan július 27-től, a Merkúr hátráló mozgásba kezd, ilyenkor jobb óvatosnak lenni. Ez az otthonát jelző sorsterületet érinti, így gondolja át, hogy mit tervez, és a megvalósítását lépésről lépésre végezze. A Vénusz július 10-én átlép a Szűz jegyébe, ha egy új társra vágyik, akkor ez az álma most teljesülhet.

 

Halak
Havi horoszkóp 2018. július 1-31.

A Vénusz július 10-én már az ön komoly párkapcsolatokat jelző sorsterületére lép, ám a Mars nem támogatja. Jupiter a Skorpió jegyéből csodálatos napokat varázsol az életébe, sok szerencsés percet szerez. Így lehetséges, hogy találkozik valakivel, aki minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit ön szeretett volna. Ne is csodálkozzon, ha szerelmes lesz!

 

Ikrek
Havi horoszkóp 2018. július 1-31.

Július 10-én a Vénusz elhagyja az Oroszlán jegyét, de addig nagyon is izgalmas időszak vár önre a szerelemben, és a pénzkeresésben is, akár egyedülálló ön, akár párkapcsolatban él. Az uralkodó bolygója szintén az Oroszlán jegyében áll, a legjobb fényszögben az Ikrek jegyével. Sok ismerőst küld, akik rengeteget tudnak segíteni önnek. Ám a Merkúr július 25-én megáll, majd pár nap múlva hátráló mozgásba kezd. Arra figyelmezteti önt, hogy törődjön többet az egészségével, minden esetre kezdjen el sportolni.

 

Kos
Havi horoszkóp 2018. július 1-31.

Az ön uralkodó bolygója, mint az egyik szerelmet jelző bolygó, szemben áll a Vénusszal, ez kitűnő állás akár a szerelemhez, akár a pénzkereséshez. A Vénusz jegyet vált majd július 10-én, ám a Merkúr az Oroszlán jegyében nagyon sokat tud önnek segíteni, akár a hivatásbeli előre lépésben, vagy bármilyen vita elsimításában. A Mars sokáig marad a Vízöntő jegyében, minden vágyát teljesíti. Nyugodtan elutazhat a szabadsága alatt.

 

Mérleg
Havi horoszkóp 2018. július 1-31.

Nem mondható, hogy ez lesz ennek az évnek a legszebb hónapja. Sokszor fogja úgy érezni magát, hogy teljesen magára maradt, bár ez közel sincs így. Lehetne jobb is ez a hónap. Július 10-én az ön uralkodó bolygója a Szűz jegyébe lép, és ez sajnos ellentétes az ön jegyének tulajdonságaival. Mehetnének jobban is az ügyei, de ez most egy olyan időszak, amikor nem tud úgy előbbre lépni, ahogyan tervezte. Ha teheti lazítson minél többet, élvezze az életet, amennyire lehet, mert a Mars az ön számára kifejezetten előnyös helyzetben áll.

 

Nyilas
Havi horoszkóp 2018. július 1-31.

A Mars elég erősen áll, ez arra késztetheti önt, hogy jobban akarja érvényesíteni elképzeléseit. Kicsit legyen türelmesebb, ne fárassza ki magát, mert nem biztos, hogy elérné a célját. A Vénusz az hivatását jelző sorsterületen áll. Ha túl nagy elvárásai lesznek, akkor sajnos csalódnia kell. Ám a Merkúr az Oroszlán jegyében most is, mint mindig a segítségére siet, ám ez csak július 26-ig lehet így, mert utána ez a bolygó hátráló mozgásba kezd.

 

Oroszlán
Havi horoszkóp 2018. július 1-31.

Július 10-ig a Merkúr és a Vénusz is az Oroszlán jegyében áll. Ne is csodálkozzon azon, ha minél többre vágyik, legyen ez pénz, új ruha, finom ételek, italok, és főleg a szerelem! Utána a bolygók kissé visszavonulnak, és ön is szívesebben marad egyedül, vagy szűk baráti társaságban. A Merkúr rengeteget használhat önnek a karrierje építésében, de július 25-én hátra fordul. Arra kell vigyáznia, hogy ne hagyjon támadási felületet.

 

Rák
Havi horoszkóp 2018. július 1-31.

A Jupiter maradt a Skorpió jegyében, és segít önnek. Jól is jön ez, mert a Merkúr és a Mars sajnos nem jó fényszögben állnak az ön jegyével, ami azt jelzi, hogy sokkal többet kell dolgoznia, valószínűleg kevesebb fizetségért. Ha lehetősége van rá, utazzon el, és nyaraljon egy jót.

 

Skorpió
Havi horoszkóp 2018. július 1-31.

A hagyomány szerinti uralkodó bolygója a Mars, sajnos kedvezőtlen kapcsolatban van a Vénusszal, emiatt önnek is meggyűlhet a baja a külvilággal, főleg a másik nem tagjaival. Fontos, hogy ebből ne legyen probléma, gyakoroljon nagyobb türelmet, hagyjon magának időt arra, hogy megoldhassa a problémákat. Július 10-én a Vénusz már a Szűz jegyébe lép, és szórakoztatóbb lesz az ön élete is.

 

Szűz
Havi horoszkóp 2018. július 1-31.

Július második felében a Vénusz belép a Szűz jegyébe. Nincs más dolga, mint gyakorolni a szerelmet, és a pénzkeresést. Főleg akkor lesz csodálatos ez az időszak, ha ön még egyedülálló. Találkozhat valakivel, akivel akár élete végéig együtt maradhat. Most inkább a szívére kellene hallgatnia, mint az eszére. Ha teheti, ebben a hónapban vegye ki szabadságának nagy részét.

 

Vízöntő
Havi horoszkóp 2018. július 1-31.

A Mars a Vízöntő jegyében áll, és sok sikert hoz önnek. A Merkúr az Oroszlán jegyében látható, az ön jegyével szemben. Segít önnek elkerülnie az akadályokat. Használjon ki minden percet arra, hogy hivatásában jobb képet alkothasson magáról, egészen július 26-ig, akkor ugyanis ez a bolygó hátráló mozgásba kezd, és nehezebben alakulnak majd a napjai.

 
Impresszum Klsz Szolgáltató Kft. Az oldal tetejére
Jogok 7632 Pécs, Fellbach u. 18. Oldaltérkép
Beállítás kezdőlapnak Minden jog fenntartva! - © 2007-2018. - Klsz Szolgáltató Kft.