Elérhetőségeink
Klsz Szolgáltató Kft.
7632 Pécs, Fellbach u. 18.
 
Telefon: 06-72/526-961
Fax: 06-72/526-962
Mobil: +36-30/9369-123
 
Ügyfélfogadási idő
Hétfő 9.00 - 16.00
Kedd 9.00 - 16.00
Szerda Zárva
Csütörtök 9.00 - 16.00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Ebédidő 12.00 - 13.00
2024. május 27. hétfő
Tevékenység címke
Társasházkezelés
Társasházkezelő
Közösképviselet
Közösképviselő
Ingatlankezelés
Bűnmegelőzési osztály felhívása
Forrás: Baranya Megyei Rendőr-Főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály - 2015. február 11.

Szomszédok Egymásért Mozgalom

Olyan bűnmegelőzési program, amely a lakókörnyezetben előforduló bűncselekmények megelőzésére irányul, oly módon, hogy az ingatlan tulajdonosok figyelmet fordítanak egymásra, összehangoltan tevékenykednek. A szomszéd segítségével az amúgy egyedül élő, magányos ember sem lesz magára utalva, nem lesz kiszolgáltatva a tolvajoknak, rossz szándékú embereknek.

Ez a mozgalom nem arról szól, hogy megfigyeljük a szomszédot, kifigyeljük mikor, mit csinál, hanem arról, hogy odafigyeljünk egymásra, illetve a lakókörnyezetünkre!

A mozgalomban részvevőknek nem az a feladatuk, hogy elfogják a bűnözőt, hanem az, hogy ha bármilyen gyanús körülményt észlelnek (idegen személy, autó, stb.) figyelmeztessék az érintettet, esetleg a szükséges segítségnyújtást biztosítsák a rászorulóknak.

A mozgalom jellemzője:

- Önkéntes

- Bármely lakókörnyezetben létrehozható

- Fenntartási, üzemeltetési költsége nincs

- A résztvevők életvitelét nem változtatja meg

- Az összetartozás érzését erősíti

Biztonságosabb Otthon

Az idős, egyedülálló lakók biztonságának növelése érdekében a megfelelő önvédelmi mechanizmusok erősítése. Otthonuk védelme érdekében az Ön segítségével és közreműködésével felkeressük az idős, egyedülálló állampolgárt az otthonában, személyes találkozás alkalmával felhívjuk a figyelmét a lehetséges veszélyekre, valamint az otthonáról készített felmérő lap segítségével megelőző vagyonvédelmi javaslatokat adunk a számára az optimális védelmi rendszer kialakításához. A felajánlott módosítások végrehajtásához, mellékletként vagyonvédelemi cégek listája kerül átadásra.

Kerékpár Gravírozás

A kerékpár tulajdonos számára biztosítunk lehetőséget arra, hogy hozzájárulásával egy rendőrségi nyilvántartásba kerüljön járműve. A gravírozást megelőzően a kerékpár tulajdonosa írásos nyilatkozatával hozzájárul adatainak kezeléséhez. A jelölés végeztével a kerékpáron elhelyezésre kerül egy „A RENDŐRSÉG ÁLTAL NYILVÁNTARTÁSBA VÉVE” felirattal ellátott matrica is. Ezzel együtt a tulajdonos birtokába kerül egy „Értéktárgy jegyzék”, melyben a tulajdonos- és a kerékpár adatai szerepelnek. A program célja, csökkenteni a kerékpárlopások számát, valamint a rendőrség által megtalált kerékpárok a jelölésnek köszönhetően visszakerüljenek a tulajdonosokhoz. Megfelelő számú kerékpár esetén, előre egyeztetett időpontban megadott címre, kitelepülünk kerékpár gravírozás céljából.

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-Főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály - 2015. február 11.

 
Impresszum Klsz Szolgáltató Kft. Az oldal tetejére
Jogok 7632 Pécs, Fellbach u. 18. Oldaltérkép
Beállítás kezdőlapnak Minden jog fenntartva! - © 2007-2023. - Klsz Szolgáltató Kft.